facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor POS Poli

"Adrz heeft 3 locaties in Zeeland. In Goes leveren wij acute en complexe zorg, in Vlissingen en Zierikzee poliklinische zorg.We bieden de Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort op medisch gebied van huisarts tot superspecialistische zorg, waar en wanneer mogelijk."
Adres: Koudekerkseweg 88, Vlissingen
Telefoonnummer: +31118425000
Stad: Vlissingen
Route: Koudekerkseweg 88



op zoek naar gerelateerd: Adrz planning, Afdelingen Adrz Goes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Braber Medische Coaching Braber Medische Coaching 3 km Braber Medische Coaching is een medische praktijk voor educatie en coaching op het ge...
Braber Medisch Advies Braber Medisch Advies 3 km Voor bedrijfsgeneeskundig en verzekeringsgeneeskundig advies. En medische coaching op...
Recensies
Helaas nergens in de wachtkamers koffie of thee te krijgen. Dit kan enkel in de brasserie die pas om 09:00 open gaat. Jammer als je al vanaf 08:00 in het ziekenhuis bent… vanuit goed fatsoen bied je mensen toch wel een gratis kopje koffie of thee aan?
Wederom bloedprikken! Altijd gezellig als ik met mijn hond kom. Voor hen een sensatie op zich! 2x per jaar naar de oogarts. Voorafgaand een gezichtsveld onderzoek. Hier nog met mijn vorige assistentiehond Bobby. In het donker tijdens het onderzoek had hij het lunchpakket opgegeten van deze man. Gelukkig kon hij er om lachen! Hierbij ook nog wat foto's EEG en MRI scan. Luuk mocht uiteraard niet mee in de ruimte van de MRI scan!
Schoon en hygiënisch ziekenhuis. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Je weg vinden is niet altijd even duidelijk. Je kan wel overal over klagen maar niemand komt graag in een ziekenhuis voor welke behandeling dan ook maar gelukkig zijn ze er.
Afgelopen jaar twee keer geweest,twee keer niet geholpen en binnen 10 minuten weer buiten maar wel mijn hele eigen risico mogen betalen.
Onderbezetting, te veel dingen die fout lopen, weinig communicatie. Weinig oog voor status patient
Goede ervaring met dit ziekenhuis. Vandaag een maag onderzoeken gehad met een sedatie. Zeer goed geholpen en super aardig zorgzaam personeel 5 sterren zeker verdient!
Voor heupvervanging naar ADRZ geweest. Wat een goede ervaring . Alleen maar lof . Van intake, opname , operatie en de verpleging, alles even vriendelijk en rustig . Goede begeleiding van de fysiotherapeut en na een nacht alweer naar huis.
Het is en blijft een ziekenhuis. Op zicht is het prima voor wat ik er heb ervaren. Helaas zijn veel ervaringen best zorgelijk die ik hoor. Of het allemaal klopt of niet zal ik in het midden laten maar met wat serieuzere klachten zou ik toch een ander ziekenhuis kiezen.
Met een afspraak en 30 minuten later aanwezig en het grappige is dat ik extra moet betalen voor een late afspraak
Op 5/11/20 voor dagopname om 11.00 gemeld voor vaatoperatie aan beide benen. Vanaf het eerste gesprek tot het "uitzwaaien" alleen maar vriendelijke, meelevende mensen ontmoet. Op kamer, voor en na het bezoek aan de OK, de verzorging aan bed, de dames van de catering... allemaal prima. Dat ik toch een nachtje ben gebleven had te maken met een kleine complicatie, maar better safe than sorry! Allen hartelijk dank voor de goede zorgen. PdG
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid