facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Portretkunstenaar Carroline van Dijk

Portretkunstenaar Carroline van Dijk

Info

Samen met mijn man maak ik als zelfstandig kunstenaar werken (vooral portretten) op papier, doek, hout en metaal.
Zie : www.carrolinevandijk.nl



"Persoonlijke kunst in opdracht. Jouw idee op papier, doek, hout of metaal. Portretten, maar ook je favoriete auto of andere passie, een gevoel of een bepaalde stijl; alles is mogelijk!"
Adres: zicht 8, 5351RH Berghem (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0412401002
Stad: Berghem
Route: zicht 8
Postcode: 5351RH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lijstenmakerij Berghem Lijstenmakerij Berghem 0 meter Heb hier een mooi en op maat gemaakt lijstje besteld. Eigenaar bent graag met je mee ...
Recensies
Carroline heeft een geweldig schilderij van foto gemaakt, mijn partner enorm geraakt door de details en perfectie ik had geen betere keus kunnen maken dankjewel !!
Zeer tevreden wat caroline en haar man gemaakt hebben. Het eindresultaat zoon met zijn vader is prachtig geworden. Ook de service is van het begin tot eind top. Bedankt!!!
Wij hebben een prachtige tekening gekregen. Helemaal naar wens. Onze moeder heeft een geweldige herinnering aan haar huis waar we zoveel hebben meegemaakt. Fijn contact en snelle levering en een goede prijs. Carroline is een echt aanrader!!
Van mijn dochters heb ik portretschilderijen laten maken en die zijn bijzonder mooi. Bizar hoe goed het overeenkomt. Carroline staat ook open voor kleine veranderingen. Zo vond ik het haar van mijn dochter iets te donker terwijl er een licht rode gloed in zit. Niet op de foto te zien overigens maar dit werd direct aangepast. Geweldig hoe zij daarvoor open staat zodat het portret echt iets wordt naar in dit geval mijn zin. Ik zou haar dan ook bij iedereen van harte aanbevelen!
Carroline heeft een portret gemaakt van mijn schoonvader. Het is ontzettend mooi geworden. Echt een aanrader en zeker het geld waard. Bedankt Carroline voor het mooie portret!
Super mooie metal art laten maken van de overleden moeder van mijn vriend. Dank je wel Caroline voor het mooie werk dat je verricht hebt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid