facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Portofino

Adres: dorpsstraat 45, 6741 AB Lunteren
Telefoonnummer: 0318486265
Stad: Lunteren
Route: dorpsstraat 45
Postcode: 6741 AB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 20:00
Dinsdag: 13:00 - 20:00
Woensdag: 13:00 - 20:00
Donderdag: 13:00 - 20:00
Vrijdag: 13:00 - 20:00
Zaterdag: 13:00 - 20:00

Recensies
Gisteren een coupe ijs bij jullie gehad. Ik zocht een coupe uit met banaan. Helaas de bananen waren op. Dit kan gebeuren. Dan maar een coupe met aardbeien. Zag er goed uit en het ijs was prima maar ook geen verse aardbeien te vinden in de coupe en stond wel op de kaart. Bij het afrekenen gevraagd waarom er geen aardbeien in zaten. Het antwoord was , ooh zitten die in die coupe. Het antwoord was volgende keer beter. Jammer en vindt dit een gemiste kans.
Goed gelegen in het centrum van Lunteren. Smaak was oké, alleen de textuur was slap, waardoor het ijs snel smolt en inzakte. Het kon door het weer komen of door de koeling binnen...
Ijs salon met super lekker Italiaans ijs. Keuze uit een groot assortiment. De ijssalon wordt goed bezocht, wij moeten er een stukje voor rijden, maar dat doen wij al te graag.
Lekkere verschillende smaken ijs. Vriendelijk personeel. Genoeg plaats om even te zitten. Zowel binnen als buiten en op zitplaatsen in een parkje of nabij een kerk.
Leuke ijssalon aan de rand van het centrum van Lunteren. Ik had een bolletje Portofino ijs maar die viel mij wat tegen. Een beetje korrelige structuur, niet echt lekker smeuïg. Het bolletje koffie ijs was wel lekker. Een bolletje ijs kost €1,40. Wel erg druk tijdens de oud Lunterse dag.
Heerlijk vers schepijs top aanrader om daar een heerlijk ijs te halen.
Heerlijk ijsje,zeker met het warme weer Haha
Heerlijk ijs voor een goede prijs. Mooie nette zaak aan een gezellige staat vlak bij de winkels.
Heerlijk ijs en ruime porties. Ruimte om binnen of buiten je ijs te eten.
Bestel hier ook koffie en laat je verrassen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid