facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Porto Vecchio Enkhuizen

Porto Vecchio Enkhuizen

Info

Wegens groot succes verlengd! Profiteer nu van deze heel speciale aanbieding. 3-gangen SPECIALITEITEN-KEUZEMENU voor 24,95. Kijk op onze website.

Adres: Havenweg 5, 1601 GA Enkhuizen
Telefoonnummer: 0228756109
Stad: Enkhuizen
Route: Havenweg 5
Postcode: 1601 GA



op zoek naar gerelateerd: menukaart porto vecchio enkhuizen, havenweg 5 enkhuizen, porto vecchio enkhuizen openingstijden, pizzeria enkhuizen, restaurant enkhuizen, mastenbar enkhuizen, bella vita enkhuizen, visrestaurant enkhuizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
bella vita bella vita 376 meter Bar slecht.. sinds de nieuwe eigenaar er in zit.. jammer, wij bestellen er niet meer...
Pizzeria da Renato Pizzeria da Renato 483 meter Met 3 personen een voorgerecht en hoofdgerecht besteld. De porties waren goed en het ...
Recensies
Eten was opzich goed te doen, misschien soms wat zoutig maar was te overzien. Personeel aan de andere kant was helaas niet zo goed. Ze waren vaak erg stil en van wat ik denk de eigenaar was kwam bijna niet eens een hallo. Bestelling opnemen en het überhaupt krijgen van deze bestelling duurde helaas ook erg lang. We hadden voor- en hoofdgerecht in 1x besteld en hoofdgerecht 2 pizza's liet tot 45 min op zich wachten. Daarna 2 biertjes besteld bij zogezegde eigenaar en die hebben we nooit gekregen. Gelukkig niet voor betaald. Ik denk dat je beter kan afhalen om niet zo lang te hoeven wachten.
We waren wat laat voor de lunch, maar eigenlijk te vroeg voor het diner. We werden zeer hartelijk ontvangen en zaten binnen niet al te lange tijd heerlijk te genieten van het uitzicht en de heerlijke pizza's.
Lekker gegeten aan een van de havens die Enkhuizen rijk is, prachtig uitzicht. Eten was goed en lekker Italiaanse georiënteerd. bediening was netjes en attent, een beetje traag met bestelling opnemen, maar ach het is vakantie.
Super restaurant met fantastisch personeel. Wij zijn gister met z'n drieën komen eten en we hebben zo genoten. Het eten was heerlijk en we hadden prachtig uitzicht op de haven. Volgende keer als we in Enkhuizen zijn komen wij zeker terug.
Geen super ervaring, moest vragen om een drankje te krijgen. Voorgerecht besteld maar kregen meteen het hoofdgerecht. Lasagne gegeten maar heb dit wel eens ergens anders lekkerder gegeten. Calzone was erg dik en te weinig vulling in. Jammer.
Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening en terras kijkt uit op de haven. Wij komen zeker terug.
Heerlijke gerechten en sympathieke eigenaar en medewerker/zoon? Saus op pizza was niet zomaar wat, je proefde duidelijk zongedroogde tomaten, kappertjes, knoflook, olijfolie. Heerlijke mix!
Diabolo pizza niet te eten! Champions uit blik, 6 schijfjes salami van 2 cm, geen pepertjes maar 3 kloddertjes sambal.
Heerlijk gegeten, perfecte biefstuk en ook heerlijke pizza. Op de laatste minuut van sluitingstijd gebeld of er nog plek was voor 4 personen en zonder enige twijfel kregen we een tafel. Menig restaurant kan iets opsteken van de service hier. Bedankt!
Lekker gegeten en hele vriendelijke bediening. Klein restaurant maar zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid