facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Porto d'Oro Spakenburg

Porto d'Oro Spakenburg

Info

In september 2015 vieren wij ons 25-jarig jubileum!
Telefonisch bestellen: 2986811
Ma t/m do 00:30 open
Vr & za 02:00
Zo tot 23:00

Adres: Kerkstraat 79, 3752BG Spakenburg
Telefoonnummer: 0332986811
Stad: Spakenburg
Route: Kerkstraat 79
Postcode: 3752BG



op zoek naar gerelateerd: Sphinx Spakenburg, Pizzeria Spakenburg
Recensies
Besteld om 22.30 om 23:55 nog niks, je zou denken al je pizza besteld is er nog iemand aanwezig. Helaas geen gehoor aan tetelefoon. Vorige week ook al ander half uur gewacht en gebeld waar alles bleef. Smoesje dat de bezorger niet was komen opdagen een fles cola ter compensatie heel lief, maar toch een soort om koperen. Maar geen porto meer voor ons. Morgen maar eens langs om te vragen hoe het nu zit. Dit gaat nergens over. Al met al wel betalen maar niks krijgen.
Gister besteld, een pizza die rond 19.50 bezorgd zou worden met patat. 20.35 maar eens gebeld waar die bleef, krijg je te horen dat ze één bezorger hebben die alles in één keer rondbracht, dus onderweg was met alles. Het vreemde, overigens wel positieve puntje, was dat de pizza gloeiend heet was, toen die 10 minuten later er stond. Oftewel, wel rechtstreeks van Porto naar ons toe, neem ik aan. Week ervoor 2 pizza's besteld en een kapsalon, werd ik een 20 minuten na afgesproken tijd opgebeld wanneer ik ze kwam ophalen. Dus mijn adres etc was genoteerd om op te halen Ik bestel regelmatig, altijd bezorgen. Daarna gezegd dat ik het wel heet wilde, ja ze zouden 'opgewarmd' worden, werd aan de telefoon gezegd. Dat hebben we niet gemerkt, slappe lauwe patat en 2 bijna koude pizza's toen ze een half uur later aan de deur stonden. 2 colaatjes gekregen voor het ongemak, veel te weinig voor die koude troep. Drama, hier gaan we nog eens goed over nadenken of we dit nog blijven doen.
Pizza was prima maar de kapsalon was te zielig voor worden. Patat was zo weinig en ook bleek en niet eens door gebakken. Kleinste kapsalon ooit gegeten en dat voor €8. Die hele bak was kleiner dan mijn hand. Geen groenten. Geen sambal. Voor de eerste keer en laatse keer hier bestellen. Die andere recensies kloppen allemaal wel dus.
Top restaurant porto doro vaste klant en die kapsalon goed doorgebakte friet!Eten: 5/5
Voor mij helaas geen porto meer. Sinds de nieuwe eigenaar is de pizza margarita niet meer als het was. En br.shoarma is ook afgekeurd. Erg jammer Veel slechte recensies btw. Doe er wat aan!
Waaren de knoflook saus vergeten en hadden koude pizzaEten: 3/5
Na ruim een uur gewacht te hebben kreeg ik de verkeerde pizza die ook nog eens koud was. Na een belletje met het restaurant werd een nieuwe pizza beloofd maar die was er een uur later nog steeds niet. Een tweede keer bellen leverde de belofte op dat die over een half uur dan wel gebracht zou worden, maar tweeënhalf uur wachten op een slechte pizza hoeft van mij niet dus de bestelling geannuleerd. Waardeloze tent, altijd hetzelfde liedje en wat we wel gegeten hebben was nog niet te vreten ook!
Pizza besteld om half 22:30 op de website stond open tot 00:00 , na 3 kwartier maar eens gebelt geen gehoor toen ben ik ernaartoe gegaan was de zaak gesloten. Zeer slecht dit
Sinds de nieuwe eigenaar echt een ballentent! Halve porties voor hetzelfde bedrag Komt bezorgtijd niet na +50 minuten Ontbrekende gerechten die niet na geleverd worden.
Helaas is het niet meer zoals het was... besteld om 23.30 maar bezorgen ho maar... terwijl ze bezorgen tot 0.55 uur. Voor mij geen porto'doro meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid