facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Portaal van Vlaanderen

Portaal van Vlaanderen

Info

Haveninformatiecentrum Portaal van Vlaanderen; het leukste interactieve informatiecentrum midden in het dynamische sluizencomplex van Terneuzen!

Geschiedenis

Hoe vaar je veilig vanaf de Westerschelde naar Gent? Hoe wordt een binnenvaartschip of een zeeschip door de sluis geloodst? Welke bedrijven zorgen voor 20 % van de Zeeuwse werkgelegenheid? Hoe worden geïmporteerde producten over land vervoerd?
Bij een bezoek aan het Portaal van Vlaanderen ofwel het sluizencomplex krijgt u antwoord op deze en andere vragen.

Ontdek de werking van een sluisbrug in de 18 meter diepe brugkelder, geniet van een magnifiek uitzicht vanaf de radartoren, bewonder tijdens de havenrondvaarten de grote zeeschepen die rakelings bij u langsvaren en vind bij ons de laatste info over de Nieuwe Sluis!

Kom langs en stap op! Neem een kijkje in de stuurhut en kruip in de rol van de kapitein!

Adres: Beneluxweg 101, 4538AL Terneuzen
Telefoonnummer: +31 115 61 62 68
Stad: Terneuzen
Route: Beneluxweg 101
Postcode: 4538AL


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rondvaart Portaal van Vlaanderen, TIP Terneuzen, Terneuzen Middensluis, Rondleiding Sluis, Terneuzen Buitenhaven, Afmetingen Oostsluis Terneuzen, MER Nieuwe Sluis Terneuzen, Portaal van Zeeland
Recensies
Leuke interactieve tentoonstelling. Ook goed in beeld gebracht hoe het inwerken gaat. Dan ook te zien hoe de nieuwe sluis er uit gaat zien.
Zeer interessant om een tour te nemen. Uitvoerige uitleg en informatie door een kundige gids gehad. Absoluut de moeite waard om dit kunststukje van waterbouw te aanschouwen.
Bezoekerscentrum voor het havengebied van Terneuzen, met treintjes door het gebied, interessante uitleg van gidsen en bezichtigingen.
Een bezoek waard om hoogte te krijgen van het huzarenstukje 'Nieuwe sluis van Terneuzen'. Vriendelijk onthaal...
In een woord GEWELDIG! Wat een leuke, leerzame en vooral informatieve attractie. Heel goed uitgelegd door gids Henk en de schipper. Weet nu ook waarom een dukdalf zo genoemd word. Geweldige vaartocht, fantastische rondleiding en prima verzorging
Afgelopen donderdag rondvaart op het kanaal en rondleiding in de sluizen gehad. Erg interessant en goede uitleg door enthousiaste mensen.
Ben ik niet geweest
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid