facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Porgy en Bess Terneuzen

Porgy en Bess Terneuzen

Info

Porgy en Bess



"Porgy en Bess is een cultuurpodium met een veelzijdig aanbod van evenementen. Het is een vrijwilligersorganisatie die is ontstaan uit het door Frank Koulen in 1957 begonnen café.Het programma met ongeveer 50 professionele voorstellingen wordt georganiseerd door werkgroepen, Jazz, Klassiek Open Haard Concerten, Literatuur Prometheus lezingen, Porgy College en Roots. Daarnaast is er een vaste structuur in het leven geroepen voor de zogenaamde ‘Local Heroes’, in totaal ook zo’n 50 gebeurtenissen."
Adres: Noordstraat 52, 4531 GJ Terneuzen
Telefoonnummer: +31 115 613293
ln.ssebneygrop@ofni
Stad: Terneuzen
Route: Noordstraat 52
Postcode: 4531 GJ



op zoek naar gerelateerd: porgy and bess 2018, porgy en bess opera, porgy en bess agenda, porgy and bess amsterdam, porgy and bess verhaal, porgy and bess film, porgy and bess topopnamen, porgy and bess songs
Recensies
Een geweldige plek waar je terug gaat in de tijd. We waren er voor het Zeeland Jazzfestival. Twee geweldige optredens. Overal zag je, proefde en voelde je de sfeer van de geschiedenis vd jazz en de mensen die er waren geweest. Foto's aan de muur, blaasinstrumenten aan het plafond, mooie authentieke objecten her en der. Fijne sfeer, meteen welkom gevoel, lekker bier en niet te vergeten de rijke grote bitterballen! We hebben genoten en we komen zeker terug!
1e concert na corona lockdown. Prima opgezet en uiteraard heerlijk concert en fijn en bij te kunnen zijn.
Een knus kleinpodium kroeg met fijne live muziek en Chouffe van de tap voor goede prijs. Al 50+ jaar een topper.
Prachtige zaal goed geluid fijne bar
Klasse café. Mooi optreden gedaan met Lance Canales. Geweldige sfeer en enthousiaste mensen. De bands worden er super verzorgd.
Ontspannen, vriendelijke, gemoedelijke en informele sfeer. Goed om zo'n cultureel café te hebben in de omgeving.
Beroemde bar waar live optredens worden gehouden! Waar mensen als Toots Tielemans, Freek de Jonge, Tot Hargrove etc. hebben opgetreden. Een aanrader!
Hèt Jazz-café van Zeeland als het erop aankomt. Dat zit hem vooral in de geschiedenis en de grote namen die er op het podium gestaan hebben.
Erg toffe tent! Veel leuke live acts te zien en een grote historie in de jazz wereld.
Een gezellige ongedwongen kroeg, prachtige jazz muziek, zeer vriendelijke mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid