facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PopUp Italian

PopUp Italian

Info

Genieten op de plek die u kiest! Dat is PopUp Italian in een notendop. Wij bouwen onze keuken, inclusief mobiele houtoven, op op uw oprit, maar met hetzelfde gemak op uw bedrijfsterrein of in uw voorraad hal... niets is ons te gek!



"Luxe Italiaanse catering sharingdiner , sittingdiner of walking diner vanaf 20 personen met hout gestookte ovens. Pizza Party vanaf 50 personen."
Adres: Amersfoortsestraat 126, 3772 BC Barneveld
Telefoonnummer: 06 16525020
Stad: Barneveld
Route: Amersfoortsestraat 126
Postcode: 3772 BC



op zoek naar gerelateerd: Pizzabakker op locatie Gelderland, Pizza en Pasta Pop-Up Biddinghuizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bij Ilse Bij Ilse 495 meter Mooi licht, fris, rustig en toch een erg sfeervol interieur waar goed overna is geda...
Catering met Passie Catering met Passie 1 km Wat hebben bij een perfecte bruiloft gehad, mede dankzij de geweldige catering van Ca...
De Preuverie De Preuverie 3 km Door de Big Tent Trailer was onze huwelijks dag geweldig. De communicatie was in eers...
De Elstar Catering De Elstar Catering 3 km Elstar heeft de catering voor ons trouwfeest verzorgd. We hebben de service als prett...
Recensies
Voor ons bedrijfsevent hebben wij samengewerkt met PopUp Italian. Vanaf het eerste contact tot het eind van het event was de samenwerking prettig. Een duidelijk concept, all you can eat Pizza en het was ECHT genoeg! Iedereen vond de verschillende pizza's erg lekker. Daarnaast is zo'n oven met een pizza bakker heel gezellig op het terrein. De eigenaar is vriendelijk en hij had ook prettig personeel mee. Ik zou dit bedrijf absoluut aanraden. Voor een bedrijfsfeest, jubileum aangelegenheid of voor een bruiloft. Wij konden hier zelfs wat meubeltjes statafels en biertafels bijbestellen die ze zelf meenamen. Helemaal top!
Wat een fantastisch cateringbedrijf is dit! De communicatie met Bert was erg goed. Er waren meerdere last minute aanpassingen, maar dit was geen probleem. Wij kozen voor een all you can eat pizza party, dit was een hele goede keuze. Er werden verschillende pizza’s gebakken en aan tafel geserveerd. Als we iets kregen wat we graag nogmaals wilden kon dit. We waren met 90 personen en zijn allemaal met een goed gevulde buik naar huis gegaan. Ik zou zeggen, neem een kijkje op de site en laat je verassen door de fantastische smaken, communicatie en fijn personeel. Aanrader!
Een tuinfeest met zo’n relaxte pizzabakker kan ik iedereen aanraden. Op een prachtige zomerdag hadden we in de tuin een familiefeest met 80 personen van 0-85 jaar. Het team van Popupitalian bakte in een ongedwongen sfeer verschillende soorten pizza’s, heerlijk van smaak, verser kun je het niet hebben! In een vlot tempo werden de pizzapunten door de assistentes gepresenteerd, kinderen werden uitgenodigd om mee te helpen, een waar feest voor jong en oud.
Wat een fantastisch eten hebben ze verzorgt op ons zomerfeest. We hadden een menu voor 60 personen en alles smaakte verrukkelijk. Het team had alles onder controle en alles liep gesmeerd. Super leuk om te zien hoe ze het eten vers aan het bereiden waren. Ook kon je je eigen pizza samenstellen, deden ze helemaal niet moeilijk over. Tiramisu als toetje en om het af te maken kon je kiezen of je er amaretto overheen besprenkelt wou hebben. Ik hou er van, net dat puntje op de i. Echt geweldig gedaan allemaal.
Op onze jaarlijkse bouwvakborrel heeft PopUp Italian ons voorzien van heerlijke pizza's. Aan jong en oud werd gedacht. De kids mochten zelf pizza maken om vervolgens samen op te eten! Bedankt voor de goede service en gastvrijheid! We hebben genoten
Wij hebben Pop up Italian gekozen om de Italiaanse sfeer op onze bruiloft compleet te maken. Dit is meer dan 100% gelukt!! Wat een fantastisch team, zij nemen graag de zorg voor je uit handen, flexibel en denken met je mee. Het eten was ook perfect. Wij en alle gasten waren een en al lof over het eten. En er was meer dan genoeg. Ook het team dat alles verzorgde maakte er een feestje van! Hartelijk bedankt voor deze perfecte dag in het bijzonder Bert en Dunja
Namens Ondernemersvereniging De Briellaerd geven wij PopUp Italian graag 5 sterren voor het heerlijke eten en de goede zorgen tijdens onze voorjaarsbijeenkomst.
Fantastische zomerborrel gehad dankzij Popup Italian, heerlijk eten, super bediening en ook nog eens voldaan aan alle dieetwensen, top!
Echt aan aanrader!! Alles word tot in de puntjes verzorgd. Ontzettende vriendelijke mensen en als je doorgeef dat je een allergie heb word alles met zorg geregeld. Alles was heerlijk en zag er prachtig uit. Kortom echt een aanrader!!!! verzorgd.. Echt in 1 woord fantadtisch!! Echt een aanrader
We hebben een gezellige personeelsmiddag en avond gehad welke culinair verzorgd was door PopUp Italian. Heerlijk eten! Naast de heerlijke verse pizza's hebben we mooie hapjes geserveerd gekregen van kip en kalf. Eens een keer wat compleet anders. Hartelijk en vriendelijk personeel. Wil je eens wat anders dan een bbq? Met de Italiaanse sfeer die deze catering met zich meeneemt wordt het ongetwijfeld een smakelijk en gezellig feest!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid