facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poppodium Nieuwe Nor

Info

hét poppodium van Parkstad, gelegen in centrumgemeente Heerlen!

Geschiedenis

NIEUWE NOR is hét poppodium van Parkstad, gelegen incentrumgemeente Heerlen. Het podium heeft een capaciteit van ongeveer 350 bezoekers en programmeert vanaf januari 2007 live-muziek én (nieuwe) dance in de breedste zin van het woord popmuziek. Dat betekent, naast de vernieuwende dance-avonden, minstens evenveel live-concerten, natuurlijk in pop/rock en hiphop, maar ook veel andere subgenres, van rockabilly tot jazz, van wave tot singer-songwriter en van metalcore tot indie. Concerten en dance zijn onze hoofd-activeiten, maar we doen natuurlijk véél meer dan dat.

Meer info: http://www.nieuwenor.nl/pagina/activiteiten

Adres: Pancratiusstraat 30 , Heerlen 6411 KC, NL
Telefoonnummer: 045 400 9100
ln.ronewuein@ofni
Stad: Heerlen
Route: Pancratiusstraat 30
Postcode: 6411 KC



op zoek naar gerelateerd: nieuwe nor foto's, nieuwe nor capaciteit, nieuwe nor geplande evenementen, nieuwe nor facebook, nieuwe nor gilles, nieuwe nor uitbreiding, nieuwe nor programma, poppodium nieuwe nor gilles
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Parkstad Limburg Theaters Parkstad Limburg Theaters 570 meter Het theater is goed. Annie was leuk, wel vreemd dat ze bij de garderobe kleuren aange...
Limburgzaal Heerlen Limburgzaal Heerlen 591 meter Wat een geweldige avond hebben we gehad. Karsu is werkelijk fenomenaal. Haar stem is ...
Cultuurhuis Heerlen Cultuurhuis Heerlen 1 km Prachtig optreden gezien van zangkoor New Generation uit Merkelbeek. Deze show was ze...
Recensies
Leuke zalen. Goede programmering. Goed geluid. Vriendelijk personeel. Locker met 3 euro erg duur. Vreemd verschil in prijs consumptie in café en zaal. Jammer alleen de bieren van Gulpener. Aanbod bier was vroeger diverser.
Mooie zaal voor niet al te grote groepen. Ideaal als poppodium en natuurlijk diploma uitreikingen
Wat fijn dat ik een zitplaats kreeg bij feuerengel. Staan tijdens een concert lukt niet meer dus ik ging ervanuit dat ik nooit meer naar een sta-concert zou kunnen. Wat heel jammer is want metal is meestal staand. Maar er is hier heel goed met mij meegedacht en daar ben ik heel dankbaar voor.
Geen garderobe & jassen & tassen zijn niet toegestaan! De kluisjes piepklein, zelfs een klein damestasje voor handy sleutels beurs & rubbertjes mag niet!!! Direct omgedraaid! Voor een zwaar gesubsidieerde tent zijn de prijzen erg commercieel!
Erg leuke tent waar ook het personeel incl beveiliging het publiek goed aanvoelt. Verder grote diversiteit aan aanbod en heel mooi geworden van binnen. Het enige wat nog ontbreekt zijn lasers en wat meer light-effects. Of dit bij de organiserende partij ligt of bij de Nieuwe Nor laat ik even in het midden. Toch 5 sterren.
Mooi. Maarrrrrr..3 man/vrouw bediening aan één bar voor 500 bezoekers?!? Droge lucht dus. En....de garderobe-lockers vragen voor enige gewenning. Zeker eerst uitvogelen want dat duurde wel wat langer dan een ouderwets bemande garderobe. Volgende x zonder jas naar binnen..
Leuke locatie en compact zodat je altijd dicht bijzet podium staat. Nadeel is dat de bar dicht gaat tijdens het optreden en je dus de zaal uit moet voor een drankje.
Mooie concert omgeving. Compleet verbouwde oude nor en oude Studio 54 weet je nog?: "Op donderdag, vrijdag èn zaterdagavond, draait onze Belgische diskjockey Theo Goossens in Studio 54". Fijn toeven daar. Alleen jammer dat er maar 1 bar is in de zaal. Daar is het erg druk. Ook buiten de zaal is maar 1 bar, waar je in de rij staat voor een biertje. Voor de rest: top en lekker cosy.
Ik liep naar de bar en zag "Bier 3.2". Ik dacht nog, dat is licht bier! Maar het bleek niet het alcoholpercentage, maar de prijs. €3,20 dus. Verder was de muziek geweldig, maar ja, daar kan de Nor niet zoveel aan doen. Al met al toch 4 sterren. Hoe kan het toch zo duur zijn? En dan is het merendeel van het personeel nog vrijwilliger ook.
Hele chille vibe, de verbouwing heeft de Nieuwe Nieuwe Nor goed gedaan. Uitstekend geluidsysteem, top personeel en veel actieve vrijwilligers met hart voor de zaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid