facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poppodium Het Bolwerk, Sneek

Poppodium Het Bolwerk, Sneek

Info

Poppodium Het Bolwerk, Sneek

Geschiedenis

Het Bolwerk in Sneek is een poppodium voor hedendaagse muziek. Het behoort landelijk tot de middelgrote podia.

In het Bolwerk wordt de nadruk gelegd op een brede programmering. Muziekstijlen als hiphop, metal, pop, hardcore, dance, punk, blues en rock zijn een vast onderdeel van de programmering, maar ook kindervoorstellingen, (muziek)theatervoorstellingen en samenwerkingsprojecten met diverse organisaties hebben een plaats binnen de programmering van Het Bolwerk.

Het Bolwerk heeft in haar geschiedenis al vele bekende bands en artiesten mogen ontvangen, onder andere The Offspring, Urban Dance Squad, Toy Dolls, Hatebreed, Alain Clark, Ten Years After, Cro-Mags, Rosenberg Trio, Madball, Eek A Mouse, Soulwax, Arch Enemy en Gorilla Biscuits zijn in het verleden in Sneek te zien geweest.

Vanuit het verleden, Het Bolwerk bestaat al meer dan 41 jaar en heeft het podium een zeer gedegen naam opgebouwd in het clubcircuit.



"Van scheurende gitaren tot beukende beats en van disco-knallers tot experimentele nieuwkomers, we hebben voor veel muziekliefhebbers een top avondje uit! Al 45 jaar staan we garant voor een uitgebreid muziekprogramma.Grootheden als Urban Dance Squad, Toy Dolls, Hatebreed, The Offspring, Soulwax en Arch Enemy hebben bij ons opgetreden. Maar ook de Nederlandse top! Denk aan: Jeugd van Tegenwoordig, DeWolff, Moss, Douwe Bob, Candy Dulfer en Blaudzun. Artiesten zijn steevast zeer te spreken over onze gastvrijheid, relaxte manier van werken en de kwaliteit van het geluid dat door onze enthousiaste technici wordt neergezet.We bieden ruimte voor alle genres, lokale en regionale talenten en vernieuwende projecten. Je bent van harte welkom."
Adres: Kerkgracht 8, 8601 EC Sneek
Telefoonnummer: 0515 431400
ln.krewlobteh@gniremmargorp
Stad: Sneek
Route: Kerkgracht 8
Postcode: 8601 EC



op zoek naar gerelateerd: bolwerk sneek parkeren, bolwerk tickets, de dijk bolwerk, muziek sneek, bolwerk sneek vacature, poppodium heerenveen, concerten sneek, pink floyd sneek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oktoberfest Sneek Oktoberfest Sneek 184 meter Pak je Lederhose uit de kast, haal je Dirndl van zolder voor een onvergetelijke avond...
Sneekweek 2011 Sneekweek 2011 184 meter Sneekweek
Feestcommissie Feestcommissie 826 meter De feestcommissie van het Bogerman college te Sneek.
De Stolp De Stolp 1 km Wij hadden ons verheugd op een avond bowlen. Dagen lang naar uit gekeken ,eindelijk w...
Aparthe kommunikatie Aparthe kommunikatie 1 km Uw specialist op het gebied van marketing en communicatie in Sneek en omstreken.
Varen in Friesland Varen in Friesland 2 km Tocht der tochten gemist??? Bij ons kunt u met een sloep of skutsje, inclusief stuurm...
Escape Room Sneek Escape Room Sneek 2 km Escape room the deal gespeeld met z'n 2en, tot de laatste kamer gekomen maar helaas n...
Ladi Dadi Ladi Dadi 2 km Ladi Dadi is hét concept voor clubs, festivals, poppodia! Hiphop and R&B from old to ...
Beca Service Beca Service 2 km Om te janken, 20 a 30 standhouders in een koude hal waar je binnen een paar minuten u...
Friesland op Maat Friesland op Maat 2 km Jeannette van Friesland op Maat heeft voor ons personeelsfeest 240 personen de versch...
Sneek op Maat Sneek op Maat 2 km Super uitjes, goede communicatie en gidsen die alles weten.
Eurospirit Eurospirit 19 km Eurospirit is een jaarlijkse charismatische conferentie met internationaal bekende ...
Recensies
Goede muziek, vriendelijke medewerkers, fijne locatie. We komen graag nog eens feesten.
De band was niet goed. Het was geen team. Ik had het idee dat ze voor het eerst samen op het podium stonden. Het was niet best.
tering dik concert van fokko Mellema dus was helemaal top. Daarnaast hoef je niet lang te wachten voor bier wat ook zeker wel een pluspuntje is.
Geweldig, een drumclinic met Cesar Zuiderwijk en Sietse Huisman. Leuk dat het Bolwerk zoiets op een zondagmiddag organiseerd.
Leuke plek om live optredens te zien en horen
Het was een erg leuk concert alleen was het einde compleet verknalt door een man die er werkt misschien de eigenaar die dacht dat het nodig was om heel eentonig een lied te zingen met de band die duidelijk dat niet wou. Het was erg slecht einde maar voor de rest was het pand leuk en hadden we goede plaatsen. Ik moet echt zeggen dat in de toekomst die man niet meer het podium op moet. Liet een zuure smaak in de mond na een leuke voorstelling!
Als vanouds, lekker zaaltje voor een avondje rocken
Bolwerk sneek echt super gastvrij personeel.
Ze organiseren veel verschillende en leuke activiteiten.
Fijne locatie. Zelf een optreden bijgewoond van Wild Romance. En het bier is ook nog betaalbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid