facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poppodium De Meester

Poppodium De Meester

Info

Poppodium De Meester is hét poppodium van Almere, gelegen in het centrum van Almere Stad. De Meester beschikt over een concertzaal met U-vormig balkon, een kleine concertzaal, een café en een oefenruimte incl. spiegelwand in de kelder welke te huur is.

Geschiedenis

Poppodium De Meester is hét poppodium van Almere, gelegen in het centrum van Almere Stad. De Meester beschikt over een concertzaal met U-vormig balkon, een kleine concertzaal, een café en een oefenruimte incl. spiegelwand in de kelder welke te huur is.

Adres: Rentmeesterstraat 2, 1315 JS Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 036 533 2780
ln.eremlaretseemed@ynnad
Stad: Almere-Stad
Route: Rentmeesterstraat 2
Postcode: 1315 JS



op zoek naar gerelateerd: poppodium de meester geplande evenementen, poppodia noord holland, de meester almere capaciteit, live muziek almere, openingstijden de meester almere, schemerlamp festival - "de klassiekers", 8 juni, de meester almere parkeren, schemerlamp festival almere
Recensies
Het poppodium van Almere. Leuke afwisselende acts voor jong en oud. 5 min lopen vanaf centraal station en parkeergarage
De Meester presenteerde op zaterdag 4 februari 2023 een paar opkomende bands met een verrassende sound. Het optreden van Fireproof uit Almere trok een echt bomvolle zaal met een top sfeertje. Meesterlijk.
Gezellig sfeervol poppodium voor een intieme setting. Er is ook een balkon. Als het vol staat, en iedereen danst, dan is het wel errug snel heel warm . Dus trek sws wat luchtigs aan! Gezellige bar en voldoende schone toiletten. Bewaakte garderobe aanwezig.
Mooi podium Veel muzikale mooie bands .. Soul Doctors olv Alex Manuputty..
Klein knus podium, goede sfeer, en een fantastisch optreden van Sandra van Nieuwland. Genoten van de muziek van Blondie
Zo leuk en voor elk wat wils. Diverse programma. Ook vaak optredens voor een wat ouder publiek. Dat is fijn. Sfeer is prima. Bar heeft lekkere biertjes.
Een erg gezellig poppodium met leuke events. Er heerst een goede sfeer en de bar heeft een goed assortiment voor niet al te dure prijzen.
Vandaag folk muziek bijgewoond. 3 bands top kwaliteit. Gezellige plek voor alle leeftijden. Vriendelijk personeel. Normale prijs voor wen drankje. Ongedwongen sfeer. Was derde bezoek ivm live muziek en altijd leuk. Dit soort gelegenheden moeten in stand gehouden worden dus ga een keertje kijken. 3 minuten lopen van Station Almere Centraal.
Leuk personeel en leuke optredens! Ook erg fijn dat er een balkon was, vanwaar je ook naar het podium kan kijken. Alleen jammer dat de inrichting zo onhandig was. Iedereen ging steeds door het publiek lopen om naar de bar te gaan, waardoor je niet rustig kon genieten van de muziek zonder steeds op te moeten letten of er weer iemand langs moet.
Muziek veel te hard!!! Bij de flowerpower vorige maand en nu weer bij de souldoctors, zelfs met oordopjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid