facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poositief

Poositief

Info

Poositief in het leven staan, dat is mijn uitgangspunt. Hiervoor maak ik gebruik van diverse technieken, als NEI, IEMT. Bezoek mijn website voor meer info.



"Heb je het gevoel dat je wordt tegengehouden, je niet vooruit komt, het leven veel zwaarder is dan nodig, het leven meer in petto moet hebben? In mijn praktijk Poositief kijken we samen wat er nodig is. Zodat je beter in je vel komt te zitten en jezelf weer fitter, gezonder en vitaler voelt! Stap voor stap en in jouw tempo.Alles is mogelijk, alles kan!Ik werk zowel met mensen als met dieren. In het leven bestaat geen toeval. Hanny Poos is mijn naam: Poositief is mijn manier om naar je leven kijken en wat jouw verhaal daarin is.Voor veel mensen en misschien ook voor jou is het misschien een pré dat je geen hele verhalen hoeft te vertellen. Moeilijke dingen onder woorden brengen laten we achterwege, het toont zich toch wel."
Adres:
Telefoonnummer: 0621836744
Stad: Kekerdom



op zoek naar gerelateerd: NEI voor dieren, NEI Therapie bij honden
Recensies
Iedere keer weer heb ik zo'n waardevolle ochtend gehad. Afgelopen jaar ben ik op 2 Poositieve reizen mee mogen gaan. Prachtige ervaring, veel zelfontwikkeling en professionele begeleiding. Een echte aanrader voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en de voelbare onderstroom zichtbaar wil maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid