facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poort Van Muiden

Poort Van Muiden

Info

De Poort van Muiden is heropend en ditmaal worden er heerlijke Indonesische gerechten geserveerd! Laat u verrassen door deze fantastische keuken.

Geschiedenis

De Poort van Muiden is heropend en ditmaal worden er heerlijke Indonesische gerechten geserveerd! Laat u verrassen door deze fantastische keuken.

Adres: Amsterdamsestraat 26 , Muiden 1398 BL, NL
Telefoonnummer: 0294 266 378
ln.nediumnavtrooped@ofni
Stad: Muiden
Route: Amsterdamsestraat 26
Postcode: 1398 BL



op zoek naar gerelateerd: poort van muiden menukaart, de doelen muiden, de poort van muiden indonesian flavors muiden, fort h muiden, poort van muiden muiden, iens de poort van muiden, restaurant muiden, de poort van muiden indonesian flavors amsterdamsestraat muiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fort H Fort H 406 meter Fijn geluncht bij Fort H. Sfeervolle setting, heerlijk eten. Klein punt van aandacht:...
Recensies
Echt een aanrader , als je echt indisch wilt eten hier naar toe gaan , is niet het indisch wat je bij de Chinees eet . Top kwaliteit!!Eten: 5/5
Als ik zes sterren had kunnen geven, had ik het gedaan.Eten: 5/5
Weinig interesse voor de gasten. 3 tafels bezet, moesten lang wachten op drankjes. Kwamen niet tussentijds even vragen of we nog iets wilden. Saté kambing is NIET van geit! Maar lam… is de designated dish van dit restaurant? Jammer…..
Heerlijk gegeten ontzettend goede sfeer en bediening. Voor herhaling vatbaarEten: 5/5
Na de hartelijke ontvangst kregen we een knus tafeltje toegewezen in het restaurant met de sfeer van een warme huiskamer. Leuk aangekleed. Zeker op 1e kerstdag , leuk en sfeervol aangekleed. We hebben de rijsttafel besteld. Een echte aanrader vol met heerlijke authentieke indonesische gerechten. Alles was stuk voor stuk smakelijk. Ook werden wij goed bediend. Leuke mensen! Heel erg bedankt voor de gezellige avond. We voelden ons zeer welkom.
Wat een fijne plek. Goede sfeer, super vriendelijke medewerker en eigenaar kok?:, heerlijke rijsttafel. Oooh al die verschillende dingen!Eten: 5/5
Paar dagen geleden hier gegeten met vrienden, en in 1 woord: TOP!! Echt een Indonesisch restaurant dat er met kop en schouders bovenuit steekt en niet de gaarkeuken-achtige opgewarmde rijsttafel gerechtjes serveert die je elders soms helaas voorgeschoteld krijgt. Nee, Rachid en zijn bediening hebben ons een heerlijke avond bezorgd met een rijsttafel voor 2 personen, aangevuld met enkele 'specials'. Meer dan genoeg voor 4 personen. Vooraf deelden we een verrukkelijke saté kambing, super mals en sappig. Het tempo was relaxed en de bediening erg attent. We bevelen De Poort van Muiden van harte aan doen! en -ondanks dat we niet heel dichtbij wonen- gaan we hier vaker eten! Thxs Rachid!
Heerlijke gerechten. Leuke ontspannen sfeer. Een aanrader als je van Indonesisch eten houdt.
Heerlijke rijsttafel gegeten met een Bintang biertje erbij. Vriendelijk personeel en het restaurant heeft een gezellige aankleding.
Super lekkere gerechten. Saté, soep, en rijsttafel is erg goed. Niet super super pittig. Bedienen met zijn tweetjes, laten daardoor misschien wat omzet liggen. Maar nu was het terras open, binnen is het niet zo groot. Ik zou zo weer gaan want ik heb prima gegeten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid