facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poort van Limburg

Poort van Limburg

Info

Poort van Limburg is een modern zalencomplex in Weert.
Voor meer info neem contact op met de gemeenten

Geschiedenis

De Poort van Limburg staat voor gastvrijheid en kwaliteit. Wij verwelkomen u graag op deze unieke centrumlocatie aan het kanaal in Weert.

Wie wat te vieren heeft, is bij de Poort van Limburg op het goede adres. Of u nu met twee personen komt of met 2500...Niets is onmogelijk! Denk aan familie-, carnavals-, huwelijks-, of bedrijfsfeesten. Maar ook voor een vergadering, training, seminar of een afscheidsceremonie kunt u bij ons terecht. Informeer naar de mogelijkheden!

Ook bent u van harte welkom in ons à la carte restaurant Bistro La Porte, voor een uitstekende lunch, een goed verzorgd diner of gewoon een drankje met iets lekkers! Voor meer informatie kunt u kijken op de Facebookpagina van Bistro la Porte.

Adres: Werthaboulevard 1, 6001 HZ Weert
Stad: Weert
Route: Werthaboulevard 1
Postcode: 6001 HZ


Recensies
Ik ben hier geweest om mijn corona vaccinatie te krijgen. Ik vond het een hele prettige locatie, netjes en schoon. Genoeg mogelijkheden om te parkeren, ik heb gebruik gemaakt van de parkeergarage wat bij het gebouw hoort. Parkeergarage was ook zeer netjes en voldoende parkeergelegenheid.
prachtig kunstwerk op een mooie locatie
Ging voor de booster. Kwam geen eind aan. Ben weggegaan zonder booster. Slecht georganiseerd.
Super leuke bowling gelegenheid met meerdere arrangementen voor hapjes en drankjes en a la carte. Helaas konden we niet nog een half uurtje bij boeken, maar zo leuk was het dus!
Alleen bezocht vanwege vaccinatie. Wel een mooi pand aan het kanaal. Alleen maar in en weer uitgelopen.
Vriendelijke en hulpvaardige mensen, echt top! Vaccinatie En...er is een shuttlebusje van de parkeerplaats naar de vacinatielokatie! Dubbel top!
Corona vaccinatie gehaald. Hou niet zo van prikken
Prima locatie, met pracht omgeving !
Ben alleen corona vaccination wezen halen
Momenteel is er een vaccinatie-post van de GGD op de begane vloer ingericht. We zijn hier begin van de maand geweest voor de helaas noodzakelijke vaccinatie. Fijn dat we hiervoor gewoon in Weert terecht konden !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid