facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pool En Snooker Centrum De Dieze

Info

Het is mogelijk om te poolen, snookeren, darten of te biljarten. Kortom een en al gezelligheid! Ook hebben wij een lounge waarbij er gekeken kan worden naar sport. Tenslotte beschikken wij over een boksbal en 2 gokkasten.



"Welkom bij pool en snookercentrum de “Dieze”Wij bieden u een gezellig avondje uit! Met onze 13 pooltafels , 6 snookertafels, 2 biljarttafels en 3 dartbanen is er voor iedereen wat wils.Uiteraard kunt u ook aan onze bar of in de lounge een lekker drankje doen.Wilt u met uw kinderen een potje komen poolen dat is dit geen probleem.U kunt parkeren voor de deur en dit is geheel kosteloos.U kunt / mag vantevoren een tafel reserveren vrij/zat telefonisch reserveren tot 21:30u op 073-6125038. maar gewoon BINNEN LOPEN is ook mogelijk. De minimale speelduur bedraagt 60min.Voor groepen en personeelsuitjes kunt u ook buiten onze openingstijden terecht.Heel graag tot snel !!!!"
Adres: Werfpad 7, 5212VJ 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: +31736125038
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Werfpad 7
Postcode: 5212VJ



op zoek naar gerelateerd: Poolcafé
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WSV Viking WSV Viking 1 km Aardige lui en toegankelijke haven, altijd goed bereikbaar.
IAG sportevent www.iagsportevent.nl IAG sportevent www.iagsportevent.nl 3 km Enthousiaste sporters maar nogal chaotische organisatie
Compass Pools Nederland Compass Pools Nederland 4 km Fijne dienstverlening en altijd bereid om te helpen en kleine issues direct op te los...
Recensies
Gezellig ff poolen, cola'tje erbij. Voldoende tafels maar toch vooraf even telefonisch gereserveerd.
Heel erg anders dan vroeger. Lange wachttijden op verwachte momenten zoals vrijdagavond, maar hier kan je weinig aan doen. Heel aangenaam personeel en een super persoonlijke vibe! 10/10
Het was erg fijn. Leuke omgang met de mensen vanuit het personeel. Niet te netjes maar lekker informeel. We voelde ons er erg op ons gemak!
Hartstikke gezellig! Goede service! Een gezellig avondje uit.
Prima locatie om lekker te biljarten
Vriendelijk personeel en mooie ruimte. Wel wat verouderd, maar dat heeft ook weer zijn charmes.
Hele fijne middag gehad. Voldoende ruimte om te poolen. Personeel was vriendelijk. Voor een potje pool en een drankje ben je er aan juiste adres.
Leuk om een keer mee te maken, maar weinig gezelligheid.
38 euro voor twee uur spelen en 4 cola's. Ik heb een gezellige zaterdagmiddag gehad. 1,5 meter wordt nageleefd en mooie ruimte tussen de tafels. Op de website kon ik de prijs voor het poolen niet vinden. Wordt geapprecieerd als dit word vermeld op de website bijvoorbeeld. Desalniettemin leuk gepooled.
Super leuke tent. Lekker goedkoop en leuk om met vrienden heen te gaan. Vriendelijk personeel en ze doen alles eraan om mee te denken met de gast. Wij kwamen aan en alle tafels waren bezet en we waren 2e wachtende we hebben lekker wat gedronken in de lounge en vervolgens zijn we heerlijk wezen poolen. Een pluspunt is dat je er gratis kan parkeren. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pool En Snooker Centrum De Dieze met het openbaar vervoer


's-Hertogenbosch, Orthenseweg 280 meter
10
158
165
166
665
7
90
's-Hertogenbosch, Orthenseweg 300 meter
10
158
165
166
665
7
90

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid