facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PonyTales Healthy Horsemanship

PonyTales Healthy Horsemanship

Info

Mijn passie voor het verhaal van ieder paard, het beleven van nieuwe verhalen sámen met paarden en mijn eeuwige geloof in sprookjes; PonyTales.

Geschiedenis

Deze pagina is een plek waar ik mijn passie voor paarden met anderen wil delen, in de hoop ermee te inspireren en te motiveren.
Mijn goede voornemen voor komend jaar is om nog veel meer te leren, en dieper in te gaan op Horsemanship, want er is nog zoveel meer te ontdekken!
En tegelijk ook zoveel om te delen, ik zou graag het les geven wat uitbreiden om meer mensen en paarden wegwijs te maken en/of verder te helpen in het communiceren met elkaar. Of dat nu grondwerk en/of rijden is, communicatie zit in alles, zelfs de dagelijkse verzorging.

Voel je vrij om een berichtje te sturen als je meer wil weten over mij, Fenna of lessen.



"Instructie, training en clinics in horsemanship, effectief longeren, werk a/d hand, werk a/d lange teugel en basis correct en eerlijk rijden.Voor mensen met en zonder eigen paard."
Adres: Meijersstraat 16, 3132 SV Vlaardingen
Telefoonnummer: 0619558477
Stad: Vlaardingen
Route: Meijersstraat 16
Postcode: 3132 SV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
My Fysiek My Fysiek 2 km Gezonde gewoontes leiden tot een gezonde leefstijl. Dit definieert MyFysiek. Specia...
WW Studio at Vlaardingen Holy WW Studio at Vlaardingen Holy 3 km Gezonde Levensstijl Coaching
Running Friends company Running Friends company 3 km Mindful Run cursus, hardlooptrainingen,running bootcamp,Herbalife,sporting goods
PiT PiT 6 km Sinds een aantal maanden heb ik personal training van Petra. Ik ben erg tevreden over...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid