facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ponypark

Adres: , Slagharen 7776 PB, NL
Stad: Slagharen
Postcode: 7776 PB



op zoek naar gerelateerd: Slagharen reserveren, Slagharen openingstijden, Slagharen adres, Mijn Slagharen, Slagharen attracties, Ponypark Slagharen dicht, Attractiepark Slagharen leeftijd, Ponypark Slagharen huisje
Recensies
Weekend doorgebracht in vakantiepark slagharen. We hadden een cowboy cottage, vond het huisje niet schoon overal spinnewebben hoort misschien bij de cowboy style De vloer was echt vies onze sokken waren zwart. Kruimels op de slaapbank. Dat was echt een hele grote minpunt voor mij. Slaapbank lag echt niet lekker. Verder vond ik de communicatie wel goed, we gingen op vrijdagavond en werden rond 19:30 gebeld hoelaat we aankwamen en werd er verteld waar we moesten inchecken. Wat het park zelf betreft leuke attracties voor jonge kinderen en geen wachttijden. Ze mochten overal blijven zitten om nog een keer te gaan. Minpunt van het park vind ik de gamehallen en de grijpautomaten. Echt grootste oplichterij ever! We hebben ook gezwommen bij aqua mexicana, heel leuk voor de kids en overzichtelijk voor de ouders. Minpunt is weer dat er geen “normale” douches zijn in het zwembad. Alleen van die koude douches om af te spoelen voor je het water ingaat. Schaatsen was wel heel erg leuk, beetje jammer dat je de schaatsen moet huren voor €5 per persoon.. Al met al een leuk weekend gehad, de kinderen hebben genoten! Leuk uitje voor een zacht prijsje. Zeker met een groot gezin. Hygiene in huisjes mag echt beter!!!
Ik ben midden in het hoogseizoen gegaan op een warme zomerdag met m’n dochter van 10 en zoon van 14. Helaas was er veel dicht, bij geen enkele attractie konden we foto’s van onszelf kopen op bekijken ter herinnering. Geen enkele wachtrij had echt de mogelijkheid om in de schaduw te staan op deze warme zonnige dag, dus zonnebrand en een petje is een must! Ook kochten we direct na de ingang bij ‘Guest Service’ kaartjes voor Aqua Mexicana, het zwembad. Daarbij werd verteld dat er al veel kaartjes waren verkocht en wanneer we tòch niet naar binnen konden, we terug konden komen om ‘het goed te maken.’ Wat dat inhield weet ik niet, want we konden gelukkig gewoon naar binnen. De scanners bij de poortjes van het zwembad werkten héél slecht, of eigenlijk niet, dus we werden binnen gelaten door een medewerker. Door een poort voor invalide. Eenmaal binnen was het erg druk en een muntje €0,50 of €1,- voor een kluisje is nodig. Er waren voldoende badmeesters aanwezig, die best streng toekijken en fluiten. De glijbanen waren favoriet bij de kinderen. Tip: de eenpersoons wachtrij gaat sneller dan de tweepersoons! We hebben een leuke dag gehad, maar baalde enorm dat we geen foto’s van onszelf in de attracties konden kopen. Later op de dag waren meer attracties en winkeltjes open, maar de fotobooths bleven helaas dicht. Het park is niet super groot, maar ruim genoeg voor een leuk dagje. Ga ik ooit nog eens? Nee, niet snel, gewoon leuk voor een keer.
Eten uitverkochtvoor lunchtijd en slecht van kwaliteit in oa; Zwemparadijs... geen patat en oude vieze tortilla chips, deze teruggebracht en klacht ingediend. Broodjes kip en vlees al uitverkocht ter hoogte van het theater ook al voor de lunch.. ook een verkeerde bestelling gekregen. Veel dicht ivm personeels tekort. Zelf de glijbanen in het zwemparadijs ..heel bijzonder. Wc bij de tipi-tent niet schoon. Tja... beetje passé allemaal lijkt wel. Wel leuke attracties voor zover die open waren. Ik ga hier niet meer heen met me gezin. Niet duur maar matige vakantie. TIP .. maak de huisjes iets duurder en zorg ervoor dat het eten goed is. Misschien iets te verwent geweest op parken zoals Centerparc's of Roompot. Maar toch... eten uitverkocht?! Geen patat bij het zwembad?! Serieus!!
Aangezien het een paar weken geleden bijzonder opgeknapt was in vergelijking met een jaar terug.. heb ik besloten gisteren de verjaardag van onze zoon te vieren in Slagharen met onze familie.. we hebben zelfs besloten dat het niet nodig was buiten het park een restaurant te zoeken want naast de dunkin donuts zit een restaurantje waar je met qr code gewoon aan tafel kan bestellen. Wat we kregen was echt geen gemiddeld pretpark voer. We hebben oprecht lekker gegeten en het personeel was bijzonder vriendelijk. Ik had cowboysoep besteld maar ik kreeg echt geen Unox bliksoep maar super vers gemaakte maaltijdsoep .. we hebben nog een berg eten besteld er werd van alles en nog wat bij gezet aan garnering etc.. allemaal super vers. We stonden er echt van te kijken. Verder is er duidelijk iets aan het anti rook beleid gedaan. Het was echt vele malen gezelliger nu er geen volwassenen tussen de rijen kinderen stonden te roken . Je kan rustig gaan en een leuke dag hebben deze zomer. Valt niks tegen. Ze hebben hard gewerkt. Het is nu hoogseizoen maar er waren geen lange wachtrijen. Goed te doen.
Prijs kwaliteit verhouding is grandioos. In een hotel zit je veel duurder met een heel gezin. En hier krijg je er nog entertainment bij ook wij kunnen dan ook zeker weten niet zeuren. Ongelooflijk vriendelijk personeel ook overigens. Wij hebben ons weer prima vermaakt. En in tegenstelling tot het 6x zo dure Centerparcs is het leuke zwembad hier wel warm!!!. Ook zeker leuk voor mensen met een wat bredere smaak. Je kan hier voor iedereen echt een meer dan prima maaltijd vinden met nog goede wijn ook vinden :: . In de cowboy cottages ja allemaal zijn nieuwe slaapbanken neer gezet. Ze liggen heerlijk in tegenstelling tot de vorrige. Ook de feestdagen zijn hier bijna overdreven goed verzorgd. Ga hier heen. Neem een leuk arrangement. Dit park verdient een bezoek. Het is echt beter dan Centerparcs.. alleen al om het pakketje met doekje zeepje en afwasborstel waar Centerparcs nu ook al op bezuinigd heeft ondanks die enorme prijzen daar dikke duim voor Slagharen weer. Dit park verdient breder publiek. Zonder minder
Leuk park op 1 persoon die de attracties bedient. Deze vrouw laat mijn zoon van 8 jaar 10 keer toe in een attractie en halve wege de dag mag hij er ineens niet meer in. Ben naar haar toe gegaan en gevraagd wat het probleem was. In een keer bleek hij te groot voor de attractie terwijl hij er minimaal 10 keer al in was geweest. Toen ik deze vrouw probeerde uit te leggen dat ik als volwassen goed begrijp dat regels regels zijn maar niet helemaal begrijp dat ze die dan niet van moment 1 hanteerde. Begon ze mijn zoontje uit te lachen en uit te dagen. Dit vind ik niet normaal van een volwassenen naar een kind toe. Ook mijn zoontje raakte hier van overstuur en heb ik huilend mee moeten nemen. Ook tegen andere kinderen was deze vrouw niet aardig en snap niet dat dit soort mensen werken in een kinderpark. Echt heel erg teleurstellend dit. Meerdere malen gevraagd of ze haar naam wou geven dit werd geweigerd en om gelachen moest ik helaas wel een foto maken.
HEEL ERG SLECHT!! We dachten gezellig dagje winter slagharen, op de website werd prachtig omschreven dat je er kon schaatsen, veel entertainment en helemaal de kerst vibe kunt voelen. Nou alles behalve bij aankomst heel erg zoekende naar waar we überhaupt naar binnen moesten online ticket scan wat erg lastig ging maar hulp was niet van harte. Eenmaal in het park zo goed als bijna alle attracties die niet draaide. En dat wat open was allemaal betaald. Zelf de schaatsbaan moest je voor betalen te zot voor woorden word je niet echt blij van als je 25,- pp hebt uitgegeven aan entree kaarten Maar 2 shows waarvan 1 een kerst film geen enkel animatie op het hele park te bekennen. Daarnaast medewerkers die geen Nederlands spraken dus communiceren was ook niet fantastisch. Dan maar even wat eten bijna alles leeg eten was erg slecht bha! De kou van deze dag hielp ook niet mee dus dan maar lekker warme koffie en een donut bij de dunkin donut nou NEE DUS! Die hele zaak geen donut te bekennen diep triest moet je al aan geven waneer je komt dan heb je nog niet eens vatsownlijke donut op het park echt heel teleurstellend. Dan maar naar de wafel kraam ook hier droge wafel wat gevoel gaf of het er al 2 dagen lag. We hebben besloten naar huis te gaan we waren erg teleurgesteld dit doen we nooit weer!
Naar mijn mening is het park langzaam aan achteruit aan het gaan.... Op een hete dag zijn er weinig schaduwplekken. Überhaupt zijn er weinig plekken om te zitten. Ook geen gelegenheid om ergens even rustig te zitten behalve dan de restaurants, waar je dan weer verplicht een consumptie moet nemen. Vroeger kon je er leuke dingen laten maken in de hoofdstraat van het park, nu alleen nog veel dure kledingverkoop. Echt jammer ‍ Lange wachtrijen bij de eet mogelijkheden, veel dingen gesloten, vieze toiletten, en buiten de entree prijs om moet je in het park voor veel activiteiten nog eens behoorlijk apart betalen. O ja en zorg vooral dat je kan pinnen want o.a. in Dunkindonuts krijg je met contant geld geen mogelijkheid om iets te halen. Kortom geen geslaagd park voor ons
Leuk park, van alles te doen, ook bios 4D en circusshowtje. prijs/kwaliteit is niet oke, vroeger kon je er goedkoop heen, nu stuk duurder terwijl het geen super groot of modern park is. Refill van je drinken is een pluspunt! Ik vond de menu's niet duur. Zou fijn zijn als ze de music hall overdag open doen voor mensen die willen eten, daar zijn genoeg tafels en verkoeling voor de mensen die willen eten en vooral om niet gek te worden van de wespen. Horeca is een minpunt: tempo is erg laag waardoor mensen lang moeten wachten. Bij boston grill moet je op beeldscherm bestellen was er maar 1 beschikbaar terwijl de kassiere staat te niksen. Zou 3 dubbel zo snel kunnen dus. Zijn wel super vriendelijk daar! 10 euro voor parkeren maar slagboom gaat open zonder parkeerkaart te laten zien, ook die van ons lag niet zichtbaar in de auto. Zonder parkeerkaart was hij ook vast omhoog gegaan. Het proberen waard haha Veel mensen die in de wachtrij of op het park stonden te roken, super irri en vies!! Park is rookvrij en er zijn rookplekken maar staat niet duidelijk aangegeven. Personeel is vriendelijk behalve de jongeman bij de passepartout explorer, die leek er echt geen zin in te hebben.
Vandaag vrijdag 12 augustus 2022 weer naar slagharen geweest. Mijn familie en ik gingen er 20 jaar geleden elke zomer een huisje huren altijd geweldig de sfeer alles! Sinds 5 jaar geleden was dat niet meer te betalen dus maar dagjes weg. Elk jaar ging het park achteruit, maar dit jaar was wel helemaal een drama! De helft van de attracties waren gesloten, vele favoriete winkeltjes en eetgelegenheden zijn weg. Ook gingen de treklaatjes pas om 12 uur open dat werd kwart over 12 we werden eruit gestuurd en ze deden de deur dicht omdat ze "nog niet zo ver" waren. Belachelijk! Geen muziek de sfeer is 0. De prijzen in de winkels die wel open waren betaal je 10 euro voor een knuffel net zo groot als je hand. Om half 1 zaten we weer in de auto. Super jammer slagharen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid