facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PontMeyer Oudkarspel

PontMeyer Oudkarspel

Info

PontMeyer is de groothandel voor hout-, plaat- en bouwmaterialen voor iedereen die (ver)bouwt in de omgeving van Oudkarspel.

Geschiedenis

PontMeyer is de groothandel in hout-, plaat- en bouwmaterialen voor iedereen die (ver)bouwt in de omgeving van Oudkarspel.

Bij ons vindt u alles onder één dak: het assortiment, het specialisme, het maatwerk, de logistieke oplossingen én de kennis van materialen.

Met behulp van een totaalassortiment in bouw- en houtmaterialen, gereedschappen, afwerkmaterialen, deuren en interieurartikelen vindt u alles voor uw project, (ver)bouw of klus.

We zien u graag in onze winkel!



"De vestiging Oudkarspel staat voor iedereen klaar. Elke aannemer of klusser kan bij houthandel en bouwmarkt PontMeyer Oudkarspel kopen. We beschikken over een drive-in, waar u met uw wagen naar binnen kunt rijden en droog de benodigde materialen kunt inladen. Kopen bij houthandel en bouwmarkt PontMeyer scheelt u veel tijd, die u weer aan uw klus kunt besteden.PontMeyer Oudkarspel heeft een nieuw afhaalcentrum gebouwd op hetzelfde terrein. Het assortiment hout, plaat- en bouwmaterialen is verbeterd en het drive-in afhaalcentrum is veel overzichtelijker ingericht. Daarnaast is de bouwwinkel aanzienlijk uitgebreid. In de bouwwinkel vindt u gereedschappen, ijzerwaren, installatiematerialen, lijmen, kitten, verven en elektra."
Adres: Dorpsstraat 818, 1724 NT Oudkarspel
Telefoonnummer: 0226-319700
Stad: Oudkarspel
Route: Dorpsstraat 818
Postcode: 1724 NT


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 07:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Prijzen PontMeyer, PontMeyer Beverwijk, PontMeyer Huizen, PontMeyer Dordrecht, Pontmeyer Oss, PontMeyer Raalte, PontMeyer Utrecht, PontMeyer Drachten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Houthandel Schrijver Houthandel Schrijver 2 km Fijne samenwerking, via mail en telefonisch, aanpassingen werden vlot verwerkt en aan...
Recensies
Sorry jongens dacht ik alle sterren had aangetikt. Goed bereikbaar vriendelijk personeel en een groot assortiment
Zeer goed bereikbaar. Grote winkel,ruim assortiment. Zeer vriendelijk personeel
Informatieverstrekking 0. Horkerig gedrag aan de balie i.h.k.v. zoek het zelf maar uit.
Perfect alles goed op voorraad goed personeel.
Veel keuze in soort hout, lengte en kwaliteit. Prima prijzen.
Altijd weer een top service
Prima assortiment vriendelijke mensen
Vriendelijk personeel en Verstand van zaken
Kundig personeel, grote voorraad
Vertaald door Google Alles is in orde .. het personeel was vriendelijk en snel uitgeladen .. maar een minpuntje er is geen parkeergelegenheid in de buurt ... er is een zak naast de supermarkt .. Origineel Отлично все..персонал приветливый быстро выгрузили..но один минус вокруг нет паркинга ...есть карман рядом магазином продуктовый ..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid