facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PontMeyer Emmeloord

PontMeyer Emmeloord

Geschiedenis

Een prachtig pand dat van alle gemakken is voorzien waarin iedereen via een routing door het pand kan rijden, zijn materialen met of zonder hulp kan op- of inladen en bij de uitgang de materialen kan laten noteren of afrekenen. Tevens is er een ruime winkel aanwezig van circa 300 m2 met bijna alle bouwbenodigdheden. Boven het kantoor is een showroom waar de klanten een keuze kunnen maken uit diverse deur- en steenfabrikanten.



"Woont u in de regio Emmeloord, Urk, Kampen, Noordoostpolder, Steenwijk of Meppel? Dan staat het enthousiaste verkoopteam van houthandel en bouwmarkt PontMeyer Emmeloord voor u klaar.In de vestiging PontMeyer Emmeloord vindt u een grote partij bouwmaterialen. U kunt hierbij denken aan verschillende soorten hout, plaatmateriaal, bouwmateriaal, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en ijzerwaren."
Adres: Verlengdegildenweg 13, 8304 BK Emmeloord
Telefoonnummer: 0527616951
Stad: Emmeloord
Route: Verlengdegildenweg 13
Postcode: 8304 BK


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 07:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Allcos BV -Kenotek Car Care Chemicals- Allcos BV -Kenotek Car Care Chemicals- 4 km Ontzettend aardige mensen die onze wasstraten voorzien van de allerbeste chemie.
Bijl & de Jong Bijl & de Jong 4 km Bijl & de Jong is importeur/groothandel in slangen, koppelingen en appendages.Kwalita...
Wildkamp B.V. Wildkamp B.V. 4 km Problemen met lekkage aan mijn warmtepomp, fitting gescheurd. Specifiek onderdeel van...
Recensies
Keralit schrootjes 143 wit houtnerf Deur kozijnen Vuren hout Tuinhout Douglas En bouwmaterialen.
Zelfs midden in de vakantieperiode, terwijl ze het dan heel druk hebben, word je hier vriendelijk en vlot geholpen. Je kan het zo gek niet bedenken aan hout of bouwmaterialen of ze hebben het liggen of ze kunnen het regelen voor je. En dit is volgens mij ook de eerste PontMeyer die zelfs een paskamer in de winkel heeft! Verf op kleur mengen of hout op maat laten zagen kan hier ook.
Composiet vloer gekocht voor onze overkapping. Prima geregeld met alles er op en er aan en vloer ligt als een huis.
Vanmorgen druk. Was maar 1 persoon om te helpen Beetje weinig
Wij zijn hier thuis bezig, heb een telefonische bestelling gedaan op Zaterdag voor Keralit en zou Woensdag binnen komen, er zou gebeld worden niks van gehoord dus zelf er maar achteraan. Niks binnen gekomen uiteindelijk Vrijdag was het binnen, vind de manier hoe ze er mee omgaan niet netjes en kan geen excuus vanaf. Uiteindelijk heb ik het toch goed kunnen afronden met het filiaal, en heb ik een excuus gehad met een eerlijk antwoord. Dus dat is positief en zal daarom in het vervolg er nog wel komen.
De bestelling lag al klaar. Deze werd netjes geholpen om op de auto te leggen.
Prima, genoeg voorraad. De shop is een mooie "candy shop" voor vakmensen. Wat de prijzen betreft liggen ze net wat hoger als hun concullega's. Maar meet keuze uit assortiment bouwmateriaal is fijn. Je kan met je bus en aanhanger dicht bij het bouwmateriaal komen om in te laden.
Goed assortiment, kwaliteit en service en daar draait het om
Een goede zaak geeft goed bouw advies Je kan er je vraag stellen
Goed personeel, fijn bedrijf om ons materiaal te halen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid