facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pontman Schoenen

Pontman Schoenen

Info

Bij Pontman Schoenen vindt u een uitgebreid assortiment dames- en herenschoenen van de bekende merken. Bezoek ook onze webwinkel: www.pontman.nl

Geschiedenis

Pontman is al 91 jaar een begrip in Purmerend en omstreken. In onze winkel verkopen wij een ruime collectie dames- en herenschoenen van de bekende merken.

Van modern tot sportief en van klassiek tot jong en trendy, in elke stijl vindt u mooie passende en bovendien kwalitatief zeer goede schoenen van internationale topmerken.

Uiteraard biedt Pontman een goede service en zijn wij goed bereikbaar. U kunt uitgebreid in onze winkel in Purmerend komen passen, maar ook gemakkelijk vanuit huis via onze webshop www.pontman.nl bestellen. De schoenen worden vanaf een bestelling van €60,- gratis naar u opgestuurd. Plaatst u de bestelling voor 16:00 uur, dan is deze de volgende werkdag in huis!

Kortom, kom gezellig langs in onze winkel of neem een kijkje op onze webshop!

Tot ziens!

Adres: Breedstraat 10, 1441 CC Purmerend
Telefoonnummer: 0299 47 98 15
Stad: Purmerend
Route: Breedstraat 10
Postcode: 1441 CC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Pontman heren Schoenen, Pontman sale, Kortingscode Pontman Schoenen, Snowboots Purmerend, Durea schoenen Haarlem, Durea schoenen apeldoorn, Sneakers Purmerend, Meijerink Schoenen Kortingscode
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Athlete's Foot Purmerend The Athlete's Foot Purmerend 15 meter Altijd wisselend assortiment en supervriendelijk personeel!
Lazanzara Shoes Lazanzara Shoes 105 meter Welkom bij Lazanzara Shoes, Uw schoenenwinkel voor de nieuwste trends en mode op het ...
Sneakers Purmerend Sneakers Purmerend 126 meter Privileges subliem
Scapino Scapino 174 meter Leuke acties.
Blitzers kinderschoenen Blitzers kinderschoenen 236 meter Vijf sterren doe ik niet zomaar. Geweldige winkel met zeer goede verkopers. Ze weten ...
Recensies
Topwinkel waar nog met je meegedacht wordt. Prachtige schoenen die nu online besteld kunnen worden, zelfs met QR codes in de etalage, waarna ze dezelfde avond nog thuis worden bezorgd. Je kunt dan rustig passen en als het niet goed is, worden de schoenen weer opgehaald. Laat deze zaak nog lange tijd behouden blijven voor Purmerend!
Hele fijne schoenenwinkel, ik had een maat te groot besteld via bol.com en een medewerker stuurde mij zonder problemen de goede maat alvorens ik de oude retour had gestuurd. Heel blij met mijn Mephisto's!!!!
Topservice. De panama jack schoenen die wij zochten hadden ze in de goede maat. Dhr. verstuurde het diezelfde dag nog, leuk verpakt en voorzien van een persoonlijke boodschap. Bedankt!
Vandaag van Bommel schoenen gekocht in deze winkel. Ik werd zeer goed en vakkundig geholpen. Leuk dat er nog steeds winkels als deze te vinden zijn en ik kom hier zeker terug!
Zeer mooie schoenenwinkel. Altijd keurig geholpen.
Goede service
Mooie schoenen en je wordt er goed geholpen
Uitstekende kwaliteit/prijsverhouding en proffessionele medewerker-/sters
Mooie schoenen en zeer vriendelijke en goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid