facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ponte D'oro

"Ponte d’Oro is al sinds 1993 een begrip in Breukelen. Het Italiaanse restaurant is erg populair in de regio Utrecht.Ponte d’Oro maakt alle maaltijden vers met verse ingrediënten. En dat proef je! Dat is waarom klanten ons zo goed waarderen."
Adres: Brugstraat 9, 3621 AG Breukelen
Telefoonnummer: 0346-263544
Stad: Breukelen
Route: Brugstraat 9
Postcode: 3621 AG


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Cafe in Breukelen, Horeca Breukelen, Lunchen Breukelen, Griek in Breukelen, Nio Breukelen, Kerstdiner Breukelen, Breukelen ontbijt, Brasserie Breukelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pontedoro Pontedoro 4 meter Geweldig restaurant! Al jaren vaste klant hier en ik moet zeggen dat dit mijn favorie...
Recensies
Geweldig restaurant! Al jaren vaste klant hier en ik moet zeggen dat dit mijn favoriete plek is om te gaan eten. Het eten is geweldig, erg gezellige sfeer en niet te vergeten enorm vriendelijk personeel. Hier moet je geweest zijn!
Zeer leuk aangeklede locatie. Beetje uit de loop, dus je moet het hebben van de mond-op-mond reclame. Zo ben ik hier ook gekomen. Positief verrast. Geen opdringerige staff, lekker eten en leuke sfeer. 15 jaar werkzaam in breukelen, vaak in "het dorp" gegeten en nooit hier geweest, maar zeker op de lijst toegevoegd. Tot snel !
Mooie setting, heerlijk eten en vriendelijke bediening. Top!Eten: 5/5
Heerlijk gegeten bij een goed ingericht restaurant. Prima kwaliteit en fijne bediening g voor een redelijke prijs. Vegetarische menuopties: Er is veel keuze in vegetarische gerechten. Parkeren: De auto is makkelijk te parkeren op parkeerterrein Hazeslinger te Breukelen.
Deze keer ter plaatse gegeten ipv afhalen. Eten is prima en de bediening ook. Aanrader!Eten: 5/5
Klein, sfeervol Italiaans restaurant in hart van Breukelen. Vriendelijke eigenaren, attente bediening, royale kaart, smaakvolle gerechten. Aanbevolen!
Heerlijk gegeten, Vriendelijke bediening dit is een plek waar je altijd zal terugkomen om te eten
Echte authentieke italiaan. Heerlijk gegeten met een lekkere wijn en aardige bediening
Lang niet meer bij dit restaurant geweest. Het was weer als van ouds. Lekkere pizza's. Vraag naar olijfolie met pimentos voor over pizza, maar gebruik niet teveel want het is erg spicy.Eten: 4/5
Tijdens ons bezoekje aan Breukelen zijn wij via de reviews op Google bij Ponte d'Oro uitgekomen. Heerlijk - precies wat je mag verwachten van een goede pizzeria. Er zijn ook genoeg andere dingen te bestellen maar wij kozen voor de pizza Genoten!! Super lekker!! Ruime keuze. Goede prijs en niet te vergeten enorm vriendelijke bediening!! Thanks!! En wij raden dit restaurant aan als je zin hebt in Italiaans!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid