facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pondok Yanie

Pondok Yanie
Adres: Zandvoortselaan 345 , Bentveld 2116 EN, NL
Telefoonnummer: 023 524 2464
Stad: Bentveld
Route: Zandvoortselaan 345
Postcode: 2116 EN


Openingstijden

Donderdag: 17:00-21:30
Vrijdag: 17:00-21:30
Zaterdag: 17:00-21:30
Zondag: 17:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: pondok yanie openingstijden, sari heemstede, pondok yanie iens, pondok poeldijkstraat, restaurant bentveld, indisch bentveld
Recensies
Je krijgt hier niet zo maar eten, maar hier krijg je liefde en passie voorgeschoteld. De bediening is uitmuntend ook hiervoor geldt liefde en passie. Ben je in de buurt, ga hier zeker naartoe!
Drie sterren is te weinig.. vier is eigenlijk iets teveel. Vriendelijke mensen. Eten varieert van okay tot goed...
Leuk Indonesisch restaurant vlakbij de Amsterdamse Waterleidingduinen. Je wordt daar vriendelijk bediend en je krijgt er heerlijke maaltijden geserveerd. Er ingeënt ruime parkeergelegenheid, maar er is ook niets ergs aan een stuk wandelen.
Hier krijg je geen eten voorgezet, maar liefde en passie op een bord. Super ervaring, goede bediening zelfs in de drukte. Iedereen neemt de tijd om even in gesprek te gaan. Een echt Indonesisch restaurant! Zeker aanbevolen.
Heerlijk eten en zeer gastvrij. Aanrader.
Lekker eten. Bedankt voor de goede service.
Het is altijd een feestje om hier te eten met een gezellige sfeer, heerlijk eten, keurig gedekt, schoon en vriendelijk personeel. Komen hier al jaren om te genieten van de heerlijke gerechten en zijn al deze jaren kwalitatief altijd op hoog niveau gebleven.
Update: best to call to check if they are open as opening times sometimes vary and some restaurants in the Netherlands are closed during summer. We hadden vantevoren even gebeld of we ook vegan konden eten maar dat was geen probleem. De hele tafel vol met allemaal kleine bakjes, keurig nette en echt hele lieve bediening... wat een heerlijk restaurant!!
Al jaren bekend vanwege de zeer smaakvolle rijsttafels, maar bovenal is het de fantastische liefdevolle en zorgzame bediening van Yanie en haar medewerksters, die de avond tot een feest maken. Natuurlijk is het tricky om hier een positieve recensie te schrijven, ons eethuisje kan zomaar fully booked zijn.
Wat een heerlijke javaanse rijsttafel. Veel keus en goed op smaak. Een echte aanrader. Eigenaresse Yanie is een zeer aimabele Indische dame. Daardoor is de sfeer erg vriendelijk. Het restaurant heeft nog mooi kraakwitte tafellakens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid