facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ponderosa Kijkduin

Adres: Deltaplein 622, 2554 GJ Kijkduin, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 070 3251460
Stad: Kijkduin
Route: Deltaplein 622
Postcode: 2554 GJ


Recensies
Prachtige locatie langs de boulevard van het Kijkduinse strand. Klein maar heel gezellig restaurant. Als nieuweling is het misschien even wennen hoe gastvrij je onthaald word, maar met een hartelijk welkom en hand is het al anders als anders. Maar als je vaker geweest bent zoals degenen die bij ons waren, kregen een knuffel en zoenen maar het zijn allemaal vreselijke aardige gastvrije mensen. Ze hebben een eenvoudige maar mooie kaart met o.a. een 3 gangen menu voor iets meer als 25 euro, maar natuurlijk ook losse gerechten. Vlees, vis en vegie. Het eten was prima en voldoende. Zeker een aanrader met een gezellig sfeer, goed eten en betaalbaar. Wij vonden het zeker zijn 5 sterren waard. Ps. Als jullie dit gelezen hebben doe dan ajb de groetjes aan Jimmy & Tineke
Hele leuke tent. Bediening is uiterst professioneel maar wel gezellig. Personeel maakt een babbeltje en zorgt voor een leuke sfeer. Het eten is erg goed en indien gewenst kan je goed advies krijgen. Er is ook genoeg aanbod qua eten en drinken. Als je op kijkduin bent een absolute aanrader. Prijzen vallen ook erg mee.
Gezellig bomen over de niét gezellige aankomende verbouwing van Kijkduin....Dit restaurant is ietsje duurder, maar leverd veel extra's wat bij anderen ontbreekt: Altijd seizoens groenten en vruchten bakjes naast her hoofdgerecht. Top kwaliteit eten. Top sfeer, persoonlijk.
Afgaande op de recensies afgelopen zaterdag 11juni jl. met onze familie 13pers bij Ponderosa uit eten geweest. Van te voren gereserveerd Wij hebben hier echt fantastisch gegeten! Het was erg druk, dus het was soms even wachten en wij waren met een grote groep, maar door de gezelligheid en ambiance absoluut geen probleem! De bediening is top! Absoluut een aanrader!!!
Een knus, gezellig restaurant met twee fantastische gastheren! Je voelt je er bijzonder welkom en het eten is smaakvol. Er is altijd tijd voor een praatje. We komen jaarlijks terug in Kijkduin en een avondje dineren op deze plek is voor ons een must. Aanrader!
Een fijne plek on even eat dingen door te nemen. Relaxt personeel. De koffie is goed en het eten werd als een mooie schilderij opgediend. Goed van smaak ... we hebben genoten. Zeker aan te bevelen voor een lunch.
Hele fijne bediening, en je mag zelfs dingetjes veranderen in je menu zoals saus, aardxppelgerechten, groenten enz enz. Leuk uitzicht op de zee en een goed verwarmd terras. Echt een aanrader !!!!! Toppie restaurant en personeel. Klasse.
Restaurant de Ponderosa vinden wij gewéldig! Goed eten, leuke bediening, huiselijke sfeer. Álles kan. Het is jammer dat wij niet in de buurt wonen van Kijkduin, anders kwamen wij er wel vaker! Écht een aanrader!
Mijn zusje en ik hebben er super heerlijk gegeten . Voor herhaling vatbaar Ook de asperge kaart zag er super uit . Zeer vriendelijke bediening , erg klantvriendelijk groeten Erika en Jngrid
Heerlijk gegeten en een zeer vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid