facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pomms'

Pomms'
Adres: Nieuwstraat 2 , Gouda 2801 GN, NL
Telefoonnummer: 06 52334329
Stad: Gouda
Route: Nieuwstraat 2
Postcode: 2801 GN


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-19:00
Woensdag: 12:00-19:00
Donderdag: 12:00-21:00
Vrijdag: 12:00-19:00
Zaterdag: 12:00-19:00
Zondag: 12:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: Pomms' foodtruck, Friet Zaltbommel, Biologische patat
Recensies
Weinig voor veel. 1 portie bitterballen bestaat uit 3 stuks. Niet erg lekker, maar wel aardig aan de prijs. Patat smaakte wel oke. Ik hoef er niet nog eens heen.Eten: 3/5
De aller lekkerste friet en de klantenservice is gewoon top van Barbara! En de chips die je hier kan kopen zijn zo lekker dat ik ze laat bezorgen in rotterdam!
Beste fritten van de statte. Veel vegan en goede snacks eigen beheer gemaakt. Top altijd extra saus. En de leukste fritesse Barbara van gouda. Opzeker de gezelligste klanten.Eten: 5/5
Altijd klantvriendelijk. Super goede patat en snacks en elke keer weer een perfecte service. Ga zo door Barbara en Nadine jullie zijn geweldig! :
Heerlijke echte friet! Met zorg bereid en dat proef je. Probeer ook de vestiging in Rotterdam!
Heerlijke patat!! En heel veel vegan snacks Vegetarische menuopties: Zelfs heel veel vegan snacks te verkrijgen
Vandaag een ''normaal'' frietje gehaald bij Pomms, helaas was dit niet wat ik er van had verwacht. €4,50 voor een normaal frietje grootste maat die er is was wel erg karig hoor. Dit was geen fijne ervaring. Bedankt voor jullie inzet!
Het beste frietje van Gouda! Onweerstaanbaar frietje, vers gesneden en perfect gebakken. Zeer aardig personeel.
Heerlijke knapperige patat, vol van smaak! Leuke winkel met schommels, wat de winkel een unieke en speelse uitstraling geeft. Vriendelijk en vrolijk personeel, wat altijd in is voor een praatje. In 1 woord: SUPER!
Heerlijke verse friet en andere snacks. Vriendelijke bediening. Als je in de buurt ben moet je dit zeker proberen. Ook zelf gebakken, heerlijke chips.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid