facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Polygarde BV

Info

Polygarde.... meer dan beveiligen!

Geschiedenis

Polygarde beveiligt, ontvangt gasten, regelt het verkeer, zorgt voor de bereikbaarheid van organisaties en draagt bij aan een veilige omgeving binnen gemeenten. In de afgelopen 2 decennia zijn Polygarde en haar medewerkers een vaste waarde geworden bij organisaties in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. 20 jaar van groei en ontwikkeling, van continu luisteren naar de markt en er vast van overtuigd zijn dat medewerkers het goud van je organisatie zijn.

We beschikken over 400 mensen die we continue inzetten bij onze opdrachtgevers

Gezicht van organisatie
Bij beveiliging, receptiediensten en Bijzonder Opsporingsambtenaar (BOA) komt het aan op professionaliteit, ervaring en daadkracht. En op vriendelijkheid. Als opdrachtgever - en of dat nu een gemeente, een hotel of zorginstelling is - wil je dat gasten en medewerkers op een open, vriendelijke manier ontvangen worden. Menselijkheid, benaderbaarheid en vriendelijkheid zijn dan ook zeer belangrijke aspecten in deze functies. Naast vakkundigheid, zijn een verzorgd voorkomen, een vriendelijk woord en een servicegerichte instelling dan ook absolute vereisten bij onze medewerkers.

Polygarde is een bijzonder bedrijf
In 1997 opgericht door de Maastrichtse Sociale Werkvoorziening en momenteel is Polygarde een samenwerking tussen MTB en Intergarde. MTB als SW bedrijf met gemeente Maastricht, Meerssen en Eijsden-Margraten als aandeelhouders, Intergarde als beveiligingsbedrijf behorend bij een groot Duits familieconcern. Daar, aan de basis bij de twee aandeelhouders, ligt het karakter van Polygarde besloten: serious business met een hart.

Hand in het vuur voor medewerkers
Wij voeren onze diensten uit met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De één heeft een participatie-status, de ander is afkomstig uit een WW-traject. Wij leiden de medewerkers op, tot MBO 2 niveau, in een functie die bij hen past en komen vervolgens bij ons in dienst.

Adres: Leidenlaan 12, 6229EZ Maastricht
Telefoonnummer: +31883088428
Stad: Maastricht
Route: Leidenlaan 12
Postcode: 6229EZ



op zoek naar gerelateerd: Leidenlaan 12 Maastricht, Boas Maastricht, BOA opleiding Maastricht, Polygarde Intergarde, Antwoordnummer polygarde, Polygarde cao
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Intergarde Intergarde 2 km Komen bij afspraken niet opdagen, meerdere keren gebeld maar dan hoor je niks meer. N...
Recensies
Altijd vriendelijk en goed ontvangst
Polygarde doet het zeer goed op alle fronten. Het inzetten van verkeersregelaars en het beveiligen van objecten. Zonder deze mensen zou het een chaos worden.
Wordt hard gewerkt maar ook goed beloond, leuke jonge dames, altijd gezellig
Een hele fijne werkgever
Prima werkgever
Fijne werkgever
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid