facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Polyesterbedrijf Poly Technics

Polyesterbedrijf Poly Technics

Info

Polytechnics heeft de kennis en jarenlange ervaring in verwerking van polyester. Op deze pagina vind u een aantal van onze geproduceerde items.

Geschiedenis

Over ons

De verwerking van polyester is een specialistische bedrijvigheid, welke alleen door middel van ervaring en vakmanschap tot goede resultaten leidt. Polyesterbedrijf Poly Technics heeft die kennis en ervaring in huis. Ervaring opgedaan in de fabricage van zeer uiteenlopende artikelen.

Een greep uit een aantal geproduceerde items: polyester kisten en kasten voor brandpreventie, industrie en de scheepvaart, totaal samengebouwde casco's voor motorboten, carrosserie-onderdelen voor auto's die omgebouwd worden voor grijs kenteken,apparatenbouw voor proces-en zuiveringstechniek, hydrantputten, polyestertanks, brandweerwagencarrosserieen, transportgoten, kompasopstanden, vetafscheiders,ribs (rigid inflatable boats) en diverse klantgerichte producten voor onder andere de petrochemische industrie.Ook voor uw toepassing in polyester is Polyesterbedrijf Poly Technics een betrouwbare partner.

Door onze jarenlange ervaring in de verwerking van polyester vinden wij, in overleg met de opdrachtgever,altijd de juiste oplossing.

Wij vertrouwen u hiermee een goed beeld te hebben gegeven van onze mogelijkheden om eventueel Uw toepassing in Polyester in productie te nemen.

Indien u nadere informatie wenst, of een offerte wilt aanvragen, kunt u altijd contact met ons opnemen.



"De verwerking van polyester is een specialistische bedrijvigheid, welke alleen door middel van ervaring en vakmanschap tot goede resultaten leidt. Polyesterbedrijf Poly Technics heeft die kennis en ervaring in huis. Ervaring opgedaan in de fabricage van zeer uiteenlopende artikelen. Door onze jarenlange ervaring in de verwerking van polyester vinden wij, in overleg met de opdrachtgever,altijd de juiste oplossing."
Adres: Stoofweg 6A, 3253 MA Ouddorp
Telefoonnummer: 0187665805
Stad: Ouddorp
Route: Stoofweg 6A
Postcode: 3253 MA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rotterdam Agency Rotterdam Agency 868 meter Sales Agency for Footwear, Apparel, Wintersports and Outdoor
Tanis Goeree Tanis Goeree 1 km Geen informatie ik was hier niet. Ik was ij Bie Joe
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid