facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Polyester.nl

Polyester.nl

Info

"The impossible we do immediately, miracles will take a little longer"



"Specialisten in polyester! Van productie tot reparatie."
Adres:
Telefoonnummer: 0297-274288
Stad: Mijdrecht


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Polyester Mijdrecht, Polyester reparatie bedrijven, Polyester productie, Polyester producten, Polyester winkel, Polyester schade repareren, Polyester reparatie boot op locatie, Polyester camper repareren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blinck Roestvaststaal Bewerking BV Blinck Roestvaststaal Bewerking BV 172 meter Goede ervaring. Ook voor een hele kleine opdracht staat men voor je klaar.
OBO BETTERMANN Nederland OBO BETTERMANN Nederland 425 meter Fantastisch!! Bedankt
Van Gerwen Metaaltechniek Van Gerwen Metaaltechniek 603 meter Service en kwaliteit is erg slecht. Amateur. Gelukkig zijn er genoeg anderen te vinde...
Walraven Nederland Walraven Nederland 847 meter De Walraven Group is internationaal actief in de ontwikkeling, productie en verkoop v...
Aerofoam Aerofoam 883 meter Aerofoam brings value to insulation! Aerofoam biedt wereldwijd thermische isolatieopl...
Recensies
Onwijs goed geholpen door Björn en zijn team. De spiegel van mijn boot was beschadigd, het ziet er weer uit als nieuw en steviger dan ooit tevoren. En nog eens op tijd klaar voor mijn vakantie, top service!
Onze professionele polyester partner die meedenkt en premium werk levert voor een nette prijs, “Voor ons laatste maritieme project heeft DPC alle composiet onderdelen vervaardigd”. Het eindresultaat spreekt voor zich!
Top bedrijf! Onderkant van onze console boot laten behandelen, zeer tevreden. Duidelijke communicatie. Leggen goed uit wat ze doen. Laten hun werk ook zien en zijn daar trots op. Betrouwbaar adres en een fijn bedrijf!
Prachtige consoles voor onze boten laten maken. Zien er super uit, echt vakmanschap. Kan niet wachten tot onze nieuwe boot uit de mal komt. Thnx DOC
Super goed geholpen! Mijn boot had wat schade. Ze hebben een duidelijk plan van aanpak geschetst, alles verliep netjes met duidelijke communicatie. Ik ben zeer tevreden. Ik kom hier zeker terug!
DPC staat voor kwaliteit en goede services! Erg tevreden nadat ze mijn boot en jetski hebben gerepareerd en zomer proef hebben gemaakt.
Onlangs mijn paarden trailer laten opknappen van schade. Super snelle services, goed bereikbaar en fijne communicatie. Trailer is weer mooi gepoetst en niks te zien van de schade. Super service!
In onze ark wilde wij graag een nieuwe badkamer. We kwamen uiteindelijk uit op een polyester badkamer van Dynamic Polyester Center. Binnen een dag waren de wanden en vloer gemaakt en keurig afgewerkt in onze kleur. We zijn nu een jaar verder en nog steeds uitermate te tevreden over onze badkamer!
Vrij recent mijn boot bij Dynamic Polyester Service laten reparen en was onder de indruk van de kwaliteit van de de werkzaamheden. Hele leuke mensen die er werken en geen probleem is te groot.
We hadden een lekkage aan onze polyester dakkapel. Dynamic Polyester Center heeft het complete dak voorzien van een nieuwe laag en keurig afgewerkt. Nu 2 jaar verder en alles is nog steeds perfect in orde!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid