facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Polson Technisch Rubber & Kunststoffen

Polson Technisch Rubber & Kunststoffen
Adres: Ketelweg 39, 3356 LD Papendrecht, Nederland
Telefoonnummer: 078 699 1414
Staat: Zuid-Holland
District: Papendrecht
Stad: Papendrecht
Route: Ketelweg
Huisnummer: 39
Postcode: 3356 LD


Openingstijden

maandag: 08:00–16:30
dinsdag: 08:00–16:30
woensdag: 08:00–16:30
donderdag: 08:00–16:30
vrijdag: 08:00–16:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Mezelf scheel gezocht naar een bepaald model rubber. Per ongeluk bij Polson in Papendrecht gekomen. Binnen 5 minuten gevonden wat ik zocht. Top prijs en toffe mensen!
Rubber besteld dat niet blijkt te passen. Herhaaldelijk gebeld en foto's gestuurd en maar wachten op de beloofde oplossing. Na 4 dagen weer gebeld om product te retourneren. Kan niet zegt de medewerker, die niet weet hoe te luisteren en mij nog eens afblaft door de telefoon ook. Werkelijk onbestaanbaar. Wat een slechte Customer Service.nAfspraken nakomen ? Cijfer 0,0nOplossing bieden? Cijfer 0,0nRespect voor mij als klant? Cijfer 0,0.nKortom, een heel heel slechte ervaring en teleurstelling rijker.nHeb zelf 25 jaar ervaring in klantcontact. Dit is een van mijn slechtste ervaringen ooit.
Ik heb een mazda 323f Hatchback bj 2000. En op de dak zijn twee langen kunstof stroken waar twee dakdrager kan plaatsen daar voor had ik vier langen rubber profiel nodig maar het blijkt dat bij de mazda garages niet aan kan komen. Daar door ben ik op internet de site van Polson Technisch Rubbertoepassingen en kunstof tegen gekomen en daar naar toe opgebeld en daar vroegen ze om een stuk op te sturen en daarna heb een offerte binnen gekregen en ik het gelijk gesteld en gisteren heb ik het binnen gekregen en het was perzies het zelfde wat er onder zit. En daar voor krijgen ze voor mijn 5 sterren dat ze het vakkundig hebben gemaakt en daarom raad ik mensen aan als ze rubber profiel nodig hebben om eerst contact op te nemen met Polson Technisch Rubbertoepassingen en kunstof.
Top magazijn, wordt altijd goed en snel geholpen!
Ruim assortiment, goede kwaliteit en je wordt snel geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid