facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Polski Smak Echt

Polski Smak Echt
Adres: URSULINENPLEIN 7, 6101DN Echt
Telefoonnummer: 31683107897
Stad: Echt
Route: URSULINENPLEIN 7
Postcode: 6101DN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jan Linders Pey-Echt Jan Linders Pey-Echt 2 km Heel triest. Parkeren kunnen mensen hier niet. Flessenautomaat hangt een bel, komt ni...
Recensies
Leuke winkel alleen jummer dat ze hebben kattenkop personeel die spreekt vlooien Nederland en Engel achter de kassa laten staan. Jammer jummer !!!!
Zeer nette Poolse winkel. En nog goedkoper dan een andere supermarkt. Waar haal je 2.25 liter Coca-Cola voor 2 euro zo ver ik weet nergens anders dan hier. Het personeel is erg vriendelijk en het eten is lekker. Mensen die het eten niet lekker vinden moete wel beseffen dat dit Pools eten is en niet Nederlands dus klaag niet te snel.
Een best goede winkel ik kom er vaak. Dat komt omdat ze altijd aparte dingen hebben die je wel eens uit wilt proberen, of zoals gewoonlijk hebben ze de aparte versies van Milka waar ik nergens anders aan kan komen voor zo goedkoop
Fijne Poolse winkel met ruim assortiment en Poolse specialiteiten ! Was wel fijn als men een beetje Nederlands of Duits ,e.o Engels kon spreken voor de Nederlanders die de Poolse taal niet spreken en verstaan .!!!
Goede Poolse winkel met een groot assortiment, vriendelijke bediening. Zeker een aanrader.
Mooie overzichtelijke Poolse supermarkt met een breed assortiment aan Poolse producten. Personeel is vriendelijk. Ook is er een vleeswaren afdeling. Zeker een keer naar toe gaan!
Tot lekker laat open. Aanbod is groot. Eten ook vers , verzorgingsproducten en sigaretten. Grootste aanbod na 20u in Echt.
Toevallig de buurt en naar bin en gelopen. Mooie ruime winkel. Voor groot assortiment wodka moet je hier zyn
Grote winkel met lekkere Poolse producten. Wel een tikkeltje aan de dure kant.
Veel Poolse producten. Ruime keuze in verpaky,masr ook vers! Ruim opgezette winkel, netjes verzorgd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid