facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pols Motoren

Pols Motoren

Info

Pols Motoren

Geschiedenis

Pols Motoren is al sinds 1954 actief in de motor en bromfietsbranche. Wij zijn Exclusief en Excellent Honda motor dealer voor de regio Midden Brabant. Naast reparatie en onderhoud van Honda, Kawasaki, Suzuki en Yamaha motoren kunt u bij ons ook terecht voor Helmen, Motorkleding, Accessoires en Gehoorbescherming.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in motoren, maar ook met uw bromfiets kunt u bij ons terecht.



"Pols Motoren is de exclusief Honda dealer voor de regio Noord-Brabant.Wij hebben beschikking over een fraaie showroom en vier kantoorruimten voor verschillende doeleinden. Ook zijn de werkplaats en een groot onderdelen magazijn in het geheel opgenomen.We zijn een klein maar hecht team. Ons deskundig personeel kan onze klanten de service bieden die ze van ons verwachten.Een van onze technici is in 2021 Nederlands kampioen Honda Technici geworden, in 2022 gevolgd door de Europese Titel Honda Technici. In 2023 zal hij deelnemen aan het wereldkampioenschap in Japan."
Adres: Tuinstraat 9, 5144 NE Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0416-332749
Stad: Waalwijk
Route: Tuinstraat 9
Postcode: 5144 NE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ChromeBurner ChromeBurner 766 meter Mooie zaak maar had niet het idee dat hier alles hangt wat in de webshop te koop is. ...
Recensies
Heel klantonvriendelijk. Werd ternauwernood te woord gestaan toen ik aangaf een motor te willen huren. Kreeg geen bevestiging na het sturen van ID per mail en kreeg een grote mond toen ik 'te laat' mijn motor inleverde. Hij zou er verstandig aan doen zijn motoren met GPS te leveren. Al heeft hij de mooiste motor van Nederland staan, ik ga hem niet bij hem kopen. En huren? Laat maar zitten.
Me pan st1100 gebracht voor een grote beurt, deze reed al goed maar is na een onderhoudsbeurt een compleet andere motor. Zeer professioneel bedrijf en vindt alles wat er mis is. Nog nooit zo’n professioneel bedrijf meegemaakt, na de beurt en ophalen motor een briefing met fotos wat men heeft aangetroffen en eraan heeft gedaan. Tot de volgende beurt
Op zoek naar een ' doorwaaijack ' van te voren even gebeld. Mijn maat was aanwezig, dus hoppa een rit naar Waalwijk. Aangekomen op locatie, terrein ziet er mooi uit. Grote showroom, netjes en overzichtelijk, de nieuwe Goldwing stond daar ook. Meteen netjes geholpen, vakkundig advies en uiteindelijk een motor jack kunnen bemachtigen. Kopje koffie heerlijk, en meteen de nieuwe aanwinst aangetrokken. Heerlijk zo'n doorwaaijack, scheelt in temperatuur en minder zweet. Mooie motorzaak, ga zo door.
Heel prettig familiebedrijf met vakkundige mensen en een goede motivatie! Top-team.
Mijn voorlaatste ervaring met Pols motoren 1jaar geleden was ook al niet positief. Nu is dat weer bevestigd. De eerste keer had ik afgesproken met de zoon dat hij mij zou bellen op het moment dat een motor in een bepaalde kleur voor een klant zou binnenkomen. Die kleur wilde ik graag in het echt zien vóór een aankoop. Nooit meer iets gehoord en een nieuwe motor gekocht bij een ander bedrijf. Bij mijn recente ervaring kwam ik binnen gelopen in de zaak, zowel pa als de zoon waren in gesprek. Beide reageerde niet op mijn goedemiddag groet. Vervolgens een kwartier binnen rond gelopen maar geen reactie. Gelukkig was de chocodrank wel goed. Vervolgens weggegaan met een slecht gevoel. Ze zien mij daar nooit meer terug.
Eindelijk een bedrijf gevonden die weet wat echte service betekend. Ik heb Bart mede-eigenaar gesproken welke mij zeeeeer kundig, geduldig en meegaand te woord stond. As Zaterdag mijn huidige Honda SH 150 inruilen voor een nieuwe sh 300. Mijn ervaring tot nu toe met Bart, iemand die de betekenis van dienstverlening service exact weet. Daar kunnen andere bedrijven een Groot voorbeeld aan nemen. Mijn indruk/gevoel/beleving bij Pols Motoren. Vertrouwd,eerlijk,oprecht, kundig. Kijk daar rij ik wel een paar kilometers extra voor,ipv de dealer om de hoek. UPDATE: Aflevering SH 300. Bij binnenkomst stond hij sh 300 al klaar met een bordje ernaast. Heel leuk. Bakkie koffie genomen en een stukje cake van de vaste rijdersgroep bij Pols motoren. Bedankt Bart in de tussen tijd het papierwerk in orde gemaakt. Terwijl we met een mannetje of wat allen aan de koffie zaten te ouwehoeren :. wachtend op overschrijving ed. Toen alles doorgenomen. Motorscooter naar buiten gereden voor een fotootje, altijd leuk voor later. Mijn ervaring incl aflevering , een DIKKE pluim !. Heb al heel wat transportmiddel aangeschaft in mijn leven , maar zo'n aflevering incl foto op A4tje naast je nieuwe scooter is net dat stukje extra service. Bij het afleverpakket ook nog een Pols portemonnee gekregen. :. IK ZEG AANRADER !!! en voor Pols motoren zeg ik HEEL GOED BEZIG JULLIE.
Af en toe zijn er bedrijven die het wel snappen en puur uit passie werken. Pols is er zo één. Je vult op de website een terugbelverzoekje in; binnen een paar uur terug gebeld. Je stelt een aantal kritische vragen over een occasion; duidelijk en professioneel antwoord. Zelfs het laten monteren van zelf meegenomen after market parts is in veel gevallen geen probleem en doen ze graag. Prijs/kwaliteit een dikke 10. Bart en familie, bedankt!
Mooi bedrijf, met geweldige service. Veel onderdelen voorradig en anders binnen een werkdag leverbaar. Een aanrader!
Eerlijk bedrijf, goede monteurs met echt kennis van zaken Daar kun je met een gerust hart aan je motor laten sleutelen
Ik vond dat mijn Pan 1300 van 20 jaar oud, toe was aan een serieuze grote beurt. Jos Pols heeft een puike machine afgeleverd. Hij rijdt weer als nieuw. Super tevreden. Voortaan is dit het adres voor onderhoud aan mijn motor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid