facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Polomarket

Polomarket
Adres: Dorpsstraat 37, 3881 BA Putten, Nederland
Telefoonnummer: 06 44663883
Staat: Gelderland
District: Putten
Stad: Putten
Route: Dorpsstraat
Huisnummer: 37
Postcode: 3881 BA


Openingstijden

maandag: 09:00–21:00
dinsdag: 09:00–21:00
woensdag: 09:00–21:00
donderdag: 09:00–21:00
vrijdag: 09:00–21:00
zaterdag: 09:00–21:00
zondag: Gesloten

Recensies
Wel opletten wat je daar koopt,veel diepvriesproducten al een paar maanden over de houdbaarheidsdatumnBen teruggegaan met die producten,werd gecontroleerd,geen excuses aangeboden,ze vonden zelfnnvervelend dat ik terugkwam,volgende keer lagen er weer producten over de datu zelf een paar maanden,en goed je kassabon controleren voor zekerheid,had ik ook een keer aangeslagen wat ik had niet gekocht.
Augurkenparadijs! Geweldig nog nooit zoveel gezien. Met google translate kom je met de ingredienten een heel eind. Had zelf aardig wat datums bekeken, ook qua planning. Toch kwam de cassiere nog achter 1 die nét verlopen was, dat is netjes opgelost. Ik vond het niet erg want ingeblikt voedsel is de datum niet zo belangrijk. Groot aanbod aan vers vlees. Leuke winkel! Voertaal is idd Engels voor Nlse mensen.
Groote keuze aan poolse Produkte. Een bezoekje waard.
Prima winkel, veel keus om boodschappen te doen er is heel veel te koop alleen vondt ik het jammer dat de prijzen niet altijd netjes staan aangegeven zo kocht ik bijvoorbeeld vlees voor 10 euro wat 800 gram is dit vindt ik nogal prijzig, en ik vindt het jammer dat de personeel geen woord Nederlands spreekt in Nederland hoor je toch wel Nederlands te spreken voor de rest was het een prima bezoek.
Een zeer uitgebreid assortiment van uitstekende kwaliteit zoals vers gebakken Poolse broodsoorten en vele heerlijke lekkernijen. Óók levensmiddelen van meerdere oosteuropese landen, zoals uit Roemenië, Litouwen, Letland en Estland, troffen we aan in de Polomarket aan de Puttense Dorpsstraat . Het winkelen in deze ruime overzichtelijke zaak bleek een interessante bezigheid. Met de vijf sterren tonen wij graag onze waardering.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid