facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pollies

Pollies

Info

Welkom bij Pollies; dé locatie voor kookworkshops en kookcursussen.

Geschiedenis

Samen met vrienden of familie een gezellige kookworkshop beleven? Zakelijk een teamuitje of vergadering combineren met een sfeervolle kookworkshop? Of als vrijgezellenuitje een onvergetelijk uitje creëren?

Bij Pollies is dit allemaal mogelijk! Pollies Oude Tonge is dé locatie voor uw kookworkshop, chocolade workshop, kookcursus en ijssalon. De sfeervolle kookstudio geeft voldoende ruimte voor een gezellige en leerzame kookworkshop of cursus. Onze workshops zijn te boeken als ochtend/ middag of avond programma en zijn in vele verschillende thema’s beschikbaar. In alle workshops werken we met de beste kwaliteit producten en zoveel mogelijk lokaal en biologisch. Pollies werkt samen met een aantal lokale bedrijven waar streekproducten ingekocht worden. Een gediplomeerd kok begeleidt het koken zodat u gegarandeerd bent van een leerzame workshop.

Producten

Kookworkshops, kookcursussen, de lekkerste ijsjes, bonbons, (water)kefir en bouillon.

Adres: Molendijk 87, 3255 AM Oude-Tonge
Telefoonnummer: 0187641147
ln.seillop@ofni
Stad: Oude-Tonge
Route: Molendijk 87
Postcode: 3255 AM



op zoek naar gerelateerd: openingstijden pollies oude tonge, kookworkshop vlissingen, pollies ijssalon oude tonge, kookstudio roosendaal, pollies oude tonge kinderfeestje, kookworkshop walcheren, kookworkshop middelburg, kookworkshop zeeland
Recensies
Wat een openbaring , jarenlang was ik zoekende , dan is dat gezond en dan dat , we worden overspoelt met informatie en mijn lichamelijke gezondheid werd niet echt beter. Tot ik bij Pollies terecht kwam ; wat een kennis ! Heel bevlogen en gestructureerd legt Elma in haar leuke klas lokaaltje het haarfijn uit, m.b.v. een PowerPoint presentatie en een theorie map, wat wel gezond is en wat niet én waarom . Ze legt verbanden tussen de organen, aandoeningen en de voeding. Als kers op de taart ahun mogen we in haar goed uitgeruste keuken maaltijden bereiden rondom hetgeen we net geleerd hebben . En natuurlijk sluiten we af me een gezamenlijke maaltijd . Zo meteen ga ik koken nog leuk vinden ; Het moet niet gekker worden . De conclusie , welke ik wel getrokken heb is , hoe belangrijk voeding is en dat iedereen hier weer opnieuw in " opgevoed " mag worden. Wat zouden veel moeders met jonge kinderen hier profijt van kunnen hebben . Maar ook jongeren en volwassenen met klachten . Van mij mag dit alles ook geïntegreerd worden in de medische wereld . Moeder aarde heeft ons zoveel gezonds te bieden.
Heerlijk ijs met wisselende smaken, goede slagroom en altijd vriendelijk personeel dat met een lach bedient.
Heerlijk ijs en de kookworkshops zijn top! Gek dat de gemeente moeilijk doet om de vergunning vanwege “overlast”. Totaal ongegrond en laat ze zich nog maar eens nader verklaren waarom ze dat denken.
Goed geslaagde kookworkshop gedaan met ons gezin ter gelegenheid van ons 25-jarig huwelijk. Als je aan komt rijden, denk je ‘waar zijn we nu beland’, maar zoals je een boek niet aan de kaft kunt beoordelen, moet je dat bij Pollies ook niet doen. Binnen is het gezellig gemaakt en Elma is een uitstekende gastvrouw. Organisatorisch is er ruimte voor verbetering. Zo ging het bij ons even fout omdat we een Italiaanse kookworkshop hadden gepland, maar door een foutje ging Elma uit van een Marokkaanse workshop. Maar ze bewees meteen haar flexibiliteit door ter plekke van allerlei dingen te verzinnen waar ze wel de spullen voor in huis had en die wat meer aansloten op de smaak van onze gasten. En het Marokkaanse hoofdgerecht wat we toch hebben gemaakt was verrassend lekker! In een lekkere, ontspannen sfeer werd het ondanks de valse start toch een heerlijke middag! Let even op bij het aanrijden: hoewel het adres Molendijk 87 is, zit de ingang van de kookstudio aan de Molenweg.
Heb heerlijk gegeten en was aan gepast na hoe wij eten. Was zeer gezellig met onze familie en aanhang. Zeker een aan raden ook om elkaar beter te leren kennen.
Super lekker ijs met vele heerlijke smaken.
Heerlijk zelfgemaakt ijsje gehaald! Zeer smakelijk.
Heerlijk Grieks gegeten in een gezellige & ontspannen setting. Prima kennis van alle producten en kooktechnieken, zeker voor herhaling vatbaar!
Vriendelijk Dame met kennis van zaken. Houd rekening met allergenen, denkt mee. Koken en eten is een aanrader. Geeft ook voedingsadviezen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid