facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Polles Keuken

Polles Keuken
Adres: Europalaan 1 Efteling Park, Kaatsheuvel 5171 KW, NL
Telefoonnummer: 0416 537 777
Stad: Kaatsheuvel
Route: Europalaan 1
Postcode: 5171 KW



op zoek naar gerelateerd: polles keuken reserveren, efteling restaurant reserveren, polles keuken glutenvrij, wapen van raveleijn, polles keuken review, polles pannenkoekenmix, polles pannenkoekenboek pdf, polles pannenkoekenhuis
Recensies
Polleskeuken is een beleving opzich! Heb je een gluten dieet hebben ze ruime keuze en wordt speciaal gemaakt in in aparte keuken en smaakt heerlijk! Wil je "normale" pannenkoeken zijn ze verrukkelijk! Ben je jarig? Geef dit aan en ze maken er een feestje van! Advies is wel reserveer op tijd Maar ook zonder kun je binnen komen maar vaak wel even wachten. Kindvriendelijkheid: Ze nemen de tijd om naar de kinderen te luisteren en maken er altijd wel een momentje van Speciale dieetwensen: Glutenvrije pannenkoeken zijn hier te bestellen
De pannenkoeken waren zalig! De lekkerste die ik ooit heb gegeten. Héérlijk vers en ze bereiden het zo open dat je kan zien hoe ze het maken. Het enige minpuntje is dat je moet reserveren wat voorheen nooit was geweest. Moet toegeven dat ik in 2018 nog was geweest maar zoals je leest dat was voor corona tijd. Weet niet waarom je nu wel moet reserveren. Als je dat niet doet kan het zijn dat je effe moet wachten.
Vandaag voor de tweede keer geweest en het viel erg tegen. Mijn dochtertje vierde haar verjaardag in de Efteling. We dachten daarna pannenkoeken, vorige keer was het uitstekend. We moeten ruim 20 min wachten voor de bestelling werd opgenomen en nog eens 30 voor de pannenkoeken er waren. De verrassing bij het kindermenu was vergeten en we kregen ook maar 1 keer drinken. We wilden eigenlijk nog een toetje, maar daar was geen tijd meer voor, want het ging dicht. Het was een vervelende afsluiting van een topdag. Jammer!
Erg lekkere pannenkoeken de hartige pannenkoek met boerenham en pesto is een aanrader, vriendelijk personeel. Het was erg druk, wij hadden gelukkig gereserveerd en konden vrij snel naar binnen. De drukte had geen negatieve invloed op de kwaliteit of de service. Toiletten ook brandschoon. Klasse. De akoestiek in de ruimte maakt het wel erg rumoerig/lawaaierig wanneer het volgeboekt zit. Maar goed, het is een pannenkoekenrestaurant. Dat kun je verwachten op een plek waar veel kinderen komen.
Vijftig minuten wachten in de normale rij. De reserveringen gingen alsmaar voor. Wij wisten niet dat je vooraf kon reserveren. Als je aanbiedt om ook zonder reservering te komen, moet je ook zorgen dat die rij naar binnen kan. Na navraag hoe lang we nog moesten wachten, werd gezegd dat ze dat niet wist. De dame bij de deur kwam nogal gestrest over. Naar de manager gevraagd en flink voor onszelf moeten opkomen en toen mochten na 50 minuten dus eindelijk naar binnen. Vervolgens heel vriendelijk geholpen en drankjes werden ons gratis aangeboden. De helft van de tafels was vrij, dus wij snapten niet waarom die dame zo gestrest was en zei dat het zo druk was. Pannekoeken niet van hoog niveau. Voor ons niet voor herhaling vatbaar. Ik vraag mij af waarom er überhaupt gereserveerd kan worden in een restaurant in een pretpark. Ze snijden zichzelf ermee in de vingers. Ook de reserveringen konden ze niet op tijd wegwerken.
Snelle service, vriendelijk personeel. Beetje dikke pannenkoek. Die van thuis zijn toch het aller lekkerst.
Ondanks dat Polles keuken een mooi restaurant is, heeft het een aantal gebreken. Allereerst is het reserveringssysteem in combinatie met de normale inloop niet toereikend genoeg om de instroom aan te kunnen. Hierdoor krijgt men een lange wachtrij die niet volledig overdekt is, waardoor de helft vrij nat het restaurant betreedt als het regent. De pannenkoeken waren niet erg bijzonder en ik had twijfels of ze volledig gaar waren. De sfeer was wel erg fijn.
Lekker gegeten hier, speciale pannenkoeken en vriendelijk personeel.
30 min moeten wachten om binnen te geraken terwijl het terras + zijvleugel verlaten was. Pannenkoeken waren bereid op Amerikaanse wijze, niet verfijnt Service gaat absoluut niet uit hun comfort zone voor de klant weigert hartige pannenkoek samen met soep te brengen als voorgerecht, maar enkel samen met de zoete pannenkoek Tomatensoep was wel heel lekker.
Leuke sfeer, prima service, pannenkoeken zijn echter aan de dikke kant. Hier moet je wel van houden... Verder een aandachtspunt: de keuken. Deze zag er erg vies uit. Zeker een open keuken waar klanten in kunnen kijken hoort netjes te zijn. In ieder geval bijhouden.. verder geen klagen! Prima restaurant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid