facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Politie Venray-Gennep

Politie Venray-Gennep

Info

Berichten van, over en aan de gebiedsgebonden politiezorg in gemeente Venray, gemeente Bergen, gemeente Gennep en gemeente Mook & Middelaar.

Geschiedenis

Berichten van, over en aan de gebiedsgebonden politiezorg in het werkgebied van de politie eenheid Venray-Gennep.

Openstelling politiebureau Venray: maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur.
Openstelling politiebureau Gennep: Dinsdag, woensdag en vrijdag van 09:00 uur tot 12:00 uur.
Spreekuur Bergen (gemeente huis): maandag van 15:00 uur tot 19:00 uur.
Spreekuur Mook & Middelaar (gemeentehuis): donderdag van 15:00 uur tot 19:00 uur.
Spreekuur Brukske (MFC Brukske): dinsdag van 17:00 uur tot 18.:30 uur.

Hieronder de wijkagenten met hun gebieden / taakveld:

Marcel Deenen,
gebied Venray Zuid. (Brukske – Antoniusveld - Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheidszorg – woonboulevard De Brier)

Esther Kessels,
gebied Venray West (Zuidwest - Middenwest- Noordwest- Veltum – Vlakwater – Molenklef – Sportpark De Wieën)

Harold Jacobs,
gebied Venray Oost (Landweert – Brabander - GGZ instelling St. Annaterrein – Industrieterreinen)

Frans Coumans
gebied Venray Centrum (Centrum - Bomenbuurt)

Pim Hoevenaars (waarnemend),
gebied Ysselsteyn – Vredepeel – Merselo – Oirlo – Castenray – Heide – Veulen - Leunen - Oostrum - Wanssum - Geijsteren en Smakt.

Jan Krouwel
gebied Blitterswijck en aanspreekpunt AZC Blitterswijck

Hette Broeksma en Harry van der Kruijs (waarnemend)
gebied Wellerlooi – Well - Afferden – Aijen - Nieuwe Bergen – Bergen en Siebengewald

Anthony van Baal en Maikel Brouwers
gebied Gennep – Heijen – Milsbeek – Ottersum en Ven Zelderheide

Martin Stoffels,
gebied Mook – Plasmolen – Middelaar en Molenhoek.

Adres: Leunseweg 4, 5802 CH Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0900 8844
Stad: Venray
Route: Leunseweg 4
Postcode: 5802 CH



op zoek naar gerelateerd: politie venray meldingen, politie venray adres, politie venray telefoonnummer, politiebureau venray nieuwbouw, politie venray aangifte, venray politiebureau venray, politie gennep berichten, politie venray leunseweg
Recensies
Ben al een jaar bezig om hulp te krijgen. Maar ze helpen je niet. Als je je ongenoegen toont dan is dat ook weer niet goed want ze kunnen totaal niet met emoties van burgers omgaan. Aangifte indienen gaat omslachtig. Meldingen die ik heb gedaan 'verdwijnen' of 'staan niet in het systeem'. Informatie voorziening zwaar ondermaats. We hebben aangifte gedaan van vernieling en bedreiging maar, en ik quote `daar kunnen we niets mee, dan moet je eerst bewijs verzamelen´. Luister, zie ik eruit alsof ik hier de agent ben?! Ik probeer telefonisch met ze te overleggen. Ze gooien me in de wacht en bellen vervolgens niet meer terug. Ballenfirma.
Als je ze nodig hebt zijn ze er niet. Ook is er mij verteld als een probleem voor doet hoeven wij het korps Venray niet meer te bellen.
Vertaald door Google De klootzakken bij het uitgeven van het kaartje lachten me uit dat ik een nieuwe radio moest kopen omdat er geen optie is om te praten. Ze waren niet geïnteresseerd in het feit dat het hun rechtspersonen waren die de burger in een uitzichtloze situatie brachten. Ik begin de Nederlandse politie te verachten. Origineel Gnoje podczas wystawiania mandatu nabijali się że powinienem sobie nowe radio kupić bo nie ma opcji rozmowy. Nie interesował ich fakt ze to ich podmioty prawne wprowadzają obywatela w sytuacje bez wyjścia. Zaczynam gardzić holenderska policja.
Vertaald door Google Racistische misdadigers die elke keer een burger lastigvallen. Ze geven een bekeuring uit zonder dat te melden, gewoon omdat ik geen Nederlander ben. Origineel Rasistowskie mendy nękające obywatela na każdym kroku. Wystawiają mandat nie informując o tym , tylko dlatego ze nie jestem Holendrem.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid