facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Politie Roermond

Politie Roermond

Info

Welkom op de officiële facebook-pagina van Politie Roermond. Hier houden wij je op de hoogte van wat er speelt in en rondom Roermond, en kun jij natuurlijk reageren en zelf onderwerpen aandragen!

Geschiedenis

Meldingen op Facebook en Twitter
De Facebook- en Twitterpagina van politie Roermond wordt dagelijks tussen 07.00 uur en 23.00 uur uitgekeken.
Wil je een melding doen met een niet spoedeisend karakter dan kun je dit via een privebericht op Facebook of een direct message op Twitter melden.
Je melding of vraag wordt zo snel mogelijk door ons in behandeling genomen. We doen ons best om je zo snel mogelijk een reactie te geven op je melding of vraag.
De beschikbare pagina’s zijn:
www.facebook.com/politieroermond
www.twitter.com/politieroermond
Het aannemen van meldingen op de bovenstaande social media pagina’s van politie Roermond is een extra service die politie Roermond verleent. Het is niet mogelijk hier rechten aan te ontlenen.
Telefonisch contact
Heb je sneller de politie van Roermond nodig en kun je de reactie op Facebook of Twitter niet afwachten, bel dan met het algemene politienummer 0900-8844 (tegen lokaal tarief). Anonieme tips kunnen worden doorgegeven via 0800-7000.

112
Je belt alleen 112 bij spoedeisende zaken. Bijvoorbeeld bij levensbedreigende situaties en/of als je een misdrijf ziet. Voor alles wat 'zonder zwaailicht' kan, en voor informatie en advies kun je het melden zoals hierboven beschreven.

Huisregels

Deze pagina is openbaar en toegankelijk voor iedereen. De voertaal van deze pagina is in het Nederlands. Iedereen kan en mag reageren op de berichten die door de redactie worden geplaatst. Voor het gebruik van de pagina gelden de volgende huisregels.

Respect
We willen dat iedereen zich welkom voelt op deze pagina. Het plaatsen van onzinnige, uitdagende berichten met als enig kennelijk doel andere mensen uit de tent te lokken, wordt niet op prijs gesteld. Je mag met je reacties niet beledigen, bedreigen, discrimineren of nodeloos kwetsen. Zie het kopje “consequenties”, waarin beschreven staat wat de consequenties zijn de huisregels niet gevolgd worden.

Klachten
Elke vorm van smaad, laster, bedreiging of belediging wordt onmiddellijk verwijderd en wordt waar mogelijk strafrechtelijk aangepakt. Onder smaad en laster verstaan we een onterechte beschuldiging of onjuiste dan wel onvolledige weergave van feiten richting de politie of een politieambtenaar.
Heb je een klacht over (het optreden van) de politie, kun je deze klacht indienen via het klachtformulier
http://www.politie.nl/melden/klachtformulier.html

Als je iets hebt gelezen of gezien waarvan je denkt dat dit in strijd is met de voorwaarden van Facebook, dan kun je dit melden bij Facebook via https://www.facebook.com/help/reportlinks

Foto’s
De geplaatste foto’s op deze Facebookpagina dienen ter illustratie van de werkzaamheden van de politie. Een foto hoeft dan ook niet per se de feitelijke weergave van een bericht te zijn en kan even goed een archieffoto zijn.

Consequenties
Wanneer de huisregels niet gevolgd worden, dan kan de redactie jouw bericht verwijderen. In ernstige gevallen kan de redactie je de toegang blokkeren of jouw handelen rapporteren aan een Facebook-beheerder.

Privacy
Persoonsgegevens die via deze pagina worden verzameld, gebruikt de politie alleen voor het doel waarvoor je ze hebt achtergelaten. Daarmee voldoet de politie aan de privacywetgeving.
Gegevens kunnen echter wel worden gebruikt voor opsporingsdoeleinden, als via de site strafbare feiten worden gepleegd of strafbare uitlatingen worden gedaan (en verdere uitzonderingen zoals genoemd in artikel 43 Wet bescherming persoonsgegevens).

Tip: in je reactie is het niet handig privégegevens van jezelf of van anderen te plaatsen (zoals een geboortedatum, adres, e-mailadres of telefoonnummer). Wil je dergelijke informatie uitwisselen dan dien je daarvoor de berichtenfunctie (privébericht/direct message) te gebruiken van Facebook of Twitter.

Adres: Andersonweg 50, 6041 JE Roermond
Telefoonnummer: 0900-8844
Stad: Roermond
Route: Andersonweg 50
Postcode: 6041 JE



op zoek naar gerelateerd: politie roermond telefoonnummer, politie roermond facebook, politie roermond nieuws, politie roermond aangifte doen, politie roermond vandaag, politie roermond twitter, politie roermond meldingen, politiebureau roermond openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brandweer Roermond Brandweer Roermond 659 meter Welkom om de Facebookpagina van Brandweer Roermond
Waterschap Limburg Waterschap Limburg 755 meter geen reactie op mijn email en terug bellen doen ze ook niet diep triest ,wel belastin...
Roermond (gemeente) Roermond (gemeente) 2 km Roermond is een gemeente in het midden van de Nederlandse provincie Limburg. Zij telt...
Recensies
Gister de politie moeten bellen voor overlast 500 meter verderop. Eerst rijd de politie de foute kant op. 10 minuten later ben ik gaan kijken of het was opgelost, aangezien de muziek nog steeds veel te hard stond. Helaas wat ik daar aantrof had ik niet verwacht. Ze waren hun spullen aan het laten zien knuppel, handboeien enz. Op dat moment ben ik er ook naartoe gegaan voor verklaring te halen. Het was een erg onvriendelijke agent die het eerst niet nodig vond om op mij te reageren. Uiteindelijk in het gesprek vraag ik voor zijn dienstnummer, en dat vond hij niet nodig. Hij begon zijn stem te verheffen en nam mij niet serieus. Ze zijn daarna moeten vertrekken naar een spoedgeval, en de muziek bleef gewoon doorgaan. Nog een 2de keer de politie moeten bellen, en toen was het ook afgelopen. In een woord: ONPROFESSIONEEL.
Zowel met de feestdagen alsook vanavond gebeld omdat er jongelui waren binnengekomen in het appartementencomplex aan de Muggenbroekerlaan. Die jongens drukken dan op willekeurige bellen aan de centrale deur en onoplettender bewoner opent dan de toegangsdeur. Dan gaan de jongelui met de lift naar de zevende etage en vandaar met de trap nog een etage hoger. Op die verdieping zijn twee deuren die toegang geven tot het dak. Die deuren zijn op slot maar ze beuken en stampen tegen die deuren. De vorige keer hebben ze een papieren afvalzak in brand gestoken en rotzooi gerookt. Ook vanavond gingen ze weer goed tekeer. Morgen zal ik gaan kijken wat ze weer hebben uitgevreten. Rond de feestdagen was het 00.15 uur en vanavond 21.00 uur toen ik om hulp van politie vroeg. Zowel toen alsook vandaag zijn ze bijna een uur boven blijven stampeien. Beide keren om hulp van politie gevraagd zonder resultaat. Vreselijk teleurstellend. Toen had ik er nog enigszins begrip voor omdat het tijdens de feestdagen was, echter aangezien er vanavond weer geen reactie van de politie is gekomen, vraag ik me af wat in Roermond aan de veiligheid van de bewoners wordt gedaan. Ik moet er niet aan denken als dat schorem wel het dak op zouden komen of als die aangestoken zak papier een grote brand zou hebben veroorzaakt in een gebouw waar meer dan 200 mensen op leeftijd, denken veilig te zijn……
Uw vraagbaak voor alle voorkomende zaken, zowel heel belangrijke dingen, als minder belangrijke. Bent u uw huisdier kwijt, uw fiets gestolen, of de portemonnee van iemand ander gevonden. Hier kunt u met al uw vragen terecht. Chapeau voor alle wetsdienaren die het in deze harde maatschappij vaak ongevraagd voor hun kiezen krijgen. Respect is onderdeel van iemands opvoeding. Dus ben blij dat er politie is. En gedraag je dus als goede burger, en je hebt nergens last van.
Wat ga ook daar doen om een aangifte je moet daar zijn om er achter te komen waar de best friet is te krijgen, over andere vragen hebben ze toch geen verstand, die hulpeloze sukkels
Doen niets met aangifte…
Niet zo aangenaam bezoek
Waakzaam+ Dienstbaar
Vriendelijk personeel
Goede hulpverlening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid