facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Politie Nissewaard

Info

Officiële pagina van de Nederlandse politie, werkgebied Spijkenisse en omliggende kernen van de gemeente Nissewaard.
Dagelijk tussen 12.00 en 21.00 uur zit een medewerker van ons webcareteam voor je klaar!
Bel bij spoed altijd direct 112!

Onze taak

Waakzaam & Dienstbaar

Label

Deze Facebookpagina is in beheer van het politie basisteam Nissewaard en houdt toezicht in de plaatsen Spijkenisse, Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Simonshaven en Zuidland.
Spoed? Bel direct 112!
Vraag, tip of melding? Dagelijks tussen 12.00 en 21.00 zit een medewerker van het webcareteam voor je klaar. We proberen binnen één uur jouw bericht te beantwoorden.
Buiten deze tijden een melding maken? Dat kan via 0900-8844, via www.politie.nl/contact of indien spoed dan via 112. Wilt u anoniem iets melden: Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Aangifte doen kunt u in veel gevallen ook online doen via www.politie.nl

Adres: Schoutstraat 1, 3201 ER Spijkenisse
Telefoonnummer: 0900-8844
Stad: Spijkenisse
Route: Schoutstraat 1
Postcode: 3201 ER


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: politie nissewaard vermist, politie spijkenisse meldingen, politie nissewaard twitter, politie spijkenisse telefoonnummer, politie nissewaard telefoonnummer, politie spijkenisse twitter, politie spijkenisse nieuws, laatste nieuws spijkenisse
Recensies
Eten is slecht. Deur van de kamer gaat niet goed open. Geen alcohol verkrijgbaar. Ophaal service is prima geregeld. Maar voor de terugweg moet je het zelf uitzoeken. Verder heb ik de indruk dat het personeel te hard moet werken voor dat beetje salaris.
Prima service, kreeg vriendelijk koffie en nog net geen kamer aangeboden. Handboeien vond ik wel een wat rare toevoeging van het hotel.. Ach ja, ieder zijn eigen hobby
De politie aan de telefoon was vriendelijk en behulpzaam. De wijkagent die hierover op de hoogte gebracht werd en het over zal nemen daarin tegen viel toch zwaar tegen. Na 2dagen ging ik als het goed isgebeld worden, niks gehoord. Na hierover melding gemaakt te hebben werd ik na bijna 2wkn gebeld. Kon hem niet te woord staan en zou dat weekend mij bellen. Nog steeds niet gebeurd dus. We zijn inmiddels bijna 5wkn verder, en wens deze man hier ook niet meer over te spreken. Wat er is gebeurd blijft te triest voor woorden maar na 5wkn kan en wil ik hier niks meer over horen. Wij voelen ons totaal niet serieus genomen.
Ik kom zo bij u terug......, vervolgens zonder wat te zeggen ging de agent er vandoor. Pas bellen met het bureau, mijn collega belt u terug daarover??? Ondertussen 3 maanden verder en nog niks gehoord.
Heb veel escaperooms geprobeerd, maar deze was wel heel makkelijk. Na 15 minuten werd de deur gewoon open gedaan.
Top agenten, vooral HoVJ, Agente Cindy voor de identificatieplicht, de agent die Aad van Hanswijk kende en top eten.. min puntje is het celletje
Ervaring naar aanleiding van een melding: adequaat, vriendelijk, professioneel en begripvol. Dank!
Betaald parkeren voor de deur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid