facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Politie Leeuwarden e.o.

Politie Leeuwarden e.o.

Info

Dit is een officiële Facebook-pagina van de Nederlandse politie. U vindt hier informatie van de
Politie in de gemeente Leeuwarden.

Geschiedenis

Dit is de officiële facebookpagina van Politie Leeuwarden en omstreken. LET OP! Deze pagina wordt niet 24 uur per dag, 7 dagen in de week bekeken.

Bezoekadressen:

Heer Ivostraatje
8911DZ Leeuwarden
Openingstijden: 09:30 - 17:30
Donderdags van 09:00 - 21:00

Holstmeerweg 3
8936 AS Leeuwarden
Openingstijden: 09:00 - 17:00
Aangiftes alleen op afspraak.
Wilt u aangifte doen dan kunt u hiervoor een afspraak maken op telefoonnummer 0900-8844.

Adres: Holstmeerweg 3, 8936AS Leeuwarden
Telefoonnummer: 09008844
Stad: Leeuwarden
Route: Holstmeerweg 3
Postcode: 8936AS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: politie leeuwarden twitter, arrestatieteam leeuwarden, politie leeuwarden nieuws, politie leeuwarden telefoonnummer, politie leeuwarden meldingen, aanhouding leeuwarden, politiemeldingen leeuwarden, politie leeuwarden contact
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Team Verkeer Noord-Nederland Team Verkeer Noord-Nederland 21 meter Volg hier de werkzaamheden van het Team Verkeer van de politie-éénheid Noord-Nederlan...
Recensies
Discriminatie bestaat hier nog. Mevrouw aan de telefoon kon geen aangifte afspraak voor mij inplannen omdat mijn Nederlandse taal spreekvaardigheid was niet voldoende in haar mening.
Vreemd hotel, raar personeel. Ik had een voor een nacht gehuurd. Zooo, gelijk bij aankomst al behandeld als een of andere terrorist. Al mijn spullen die ik bij me had werden afgenomen, ik werd gefouilleerd en werd hard handig naar mijn kamer gebracht. Eenmaal daar gooide ze mijn deur dicht en voor ik het wist kon ik geen kant op. Er waren maar 3 TV zenders en ik had uitzicht op een aantal CV leidingen aan de andere kant van dat wat een raam moest wezen. Al met al waardeloos. Het ontbijt was echter helemaal waardeloos een boterhammetje met kaas, ah fijn beter hadden we al niet verwacht. En douchen dat kon niet eens op eigen kamer, was een appart hok en had daarvoor 5min met lauw water. Geen aanrader!!!
Zomaar 4 politiemannen in je huis staan. Gratis autoritje, kom je daar moet je pauperlang wachten totdat je een kamer krijgt. Slecht getegeld en een keihard bankje. Ligt er een vunzige blauwe deken in de hoek en dan moet je jezelf vermaken voor de komende paar uur. Moet je verplicht op een advocaat wachten nemen ze ruim de tijd voor, geen haast natuurlijk want gelukkig heb ik een pauperhard bankje waar ik op kan zitten wachten. Komt die advocaat na een paar uur aankakken, hoeft ie er vervolgens niet bij te zitten. Maar ik moest er wel verplicht op wachten. Vervolgens nemen ze mijn spullen, telefoon en laptop, in beslag en ben ik die 11 dagen kwijt en kom ik ze ophalen en zijn ze nog even vol als 11 dagen geleden. Kortom geen reet uitgevoerd, dus voor niks mijn spullen zolang kwijt geweest. Ook hadden ze een fout gemaakt door mijn spullen op naam van iemand anders te zetten dus ook nog lopen wachten daar. Oja, en voor de aardigheid was het maar in oosterwolde neergelegd wantja ik heb vleugels en kan zo ff daarheen, wist het alleen zelf nog niet.. Dan ff een tip, als je naar de wc moet daar moet je het een uur van te voren aangeven. Wel weer gratis taxi terug gehad. Een hele dag gezeten op een keihard bankje met een blauwe deken.
Als je ze wilt bellen omdat zich een gevaarlijke situatie voordoet op een drukke weg door verloren opstakel ben je al € 3,-- kwijt voor dat je iemand aan de lijn krijgt echt belachelijk, dacht dat hulp diensten gratis waren, maar niet dus je moet dik betalen. Niet meer bellen dus als er zich nog eens iets voor doet.
Hotel De Blauwe Pet, was een leuke ervaring.
heb er een nacht geslapen was prima, aardig personeel en snelle en goede behandelingen. zeker een aanrader als je het mij vraagt!
Vandaag geweest voor advies. Ik werd uiterst correct behandeld . De agente heeft mij van zeer bruikbare tips en mogelijke opties voorzien. Dank !
Ze zijn vriendelijk. Alleen jammer dat tegenwoordig allemaal digitaal moet. OK scheelt man/vrouw uren.
De taxi rit was goed, het kamertje was alleen wat minder.
Heb aangifte gedaan tegen iemand, werd goed gehoord.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid