facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Politie Geldrop-Mierlo, Nuenen, Son en Breugel

Politie Geldrop-Mierlo, Nuenen, Son en Breugel

Info

Like deze pagina en blijf door de politie op de hoogte van alle gebeurtenissen in de gemeentes Geldrop-Mierlo, Nuenen en Son en Breugel.

Onze taak

Waakzaam en Dienstbaar

Adres: Laan der vier Heemskinderen 15, 5664TH Geldrop
Telefoonnummer: 0900-8844
Stad: Geldrop
Route: Laan der vier Heemskinderen 15
Postcode: 5664TH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: geldrop nieuws politie, inval geldrop vandaag, geldrop vandaag, p2000 mierlo, brand geldrop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gemeente Geldrop-Mierlo Gemeente Geldrop-Mierlo 626 meter Welkom bij de gemeente Geldrop-Mierlo
Recensies
Super accomodatie. De kamers zijn wat klein, maar wel voorzien van eigen toilet. Gezamenlijke douche, maar alles netjes schoon. Kamers voorzien van alle nodige luxe zoals kabel tv, föhn en zeepjes. Vanwege het weer ben ik niet veel buiten geweest, maar in de omgeving is ook genoeg te doen zoals een wandeling over de strabrechtse heide. Gelegen nabij de Dommel, helaas wel aan een redelijk drukke weg en naast een brandweerkazerne. Ik weet niet hoeveel gasten ze hadden, maar viel me wel op dat iedereen eigenlijk op z'n eigen kamer bleef. Vriendelijk personeel, maar ja, de politie is dan ook je beste vriend! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar, de volgende keer gaan we wel iets langer denk ik.
Gister avond een melding gemaakt van een dronke man die agresief tegen mij deed in mijn eigen straat waar ik woon en mijn zusje van 6jaar oud. Die ook nog is dronke achter het stuur zat en ons bijna omver ree. Ik wachte 45min lang tot dat de dronke man weer in zijn auto stapte en weg ree. Een boete voor geen gordel kunnen ze wel geven. Maar om iemand te paken die GOED ver is door drugs/alcochol niet!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid