facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Politie Dordrecht

Politie Dordrecht

Info

Welkom op de Facebookpagina van Politie Dordrecht. Spoed? Bel 112. Geen spoed, bel 0900 8844. Via Facebook kunnen geen meldingen worden gedaan.

Geschiedenis

Dit is een officiële Facebook-pagina van de Nederlandse Politie, basisteam Drechtsteden Binnen, van de eenheid Rotterdam.

Het basisteam Drechtsteden Binnen werkt vanaf het bureau aan de Overkampweg 109 en vanaf de Groenmarkt 88.

Openingstijden bureau Overkampweg
7 dagen in de week, 24 uur per dag.

Openingstijden bureau Groenmarkt
Maandag t/m zaterdag van 09:00 - 17:00 uur

Belangrijk: Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn wordt op deze bureaus voornamelijk gewerkt op afspraak. Plan uw afspraak via 0900-8844. Voor dringende zaken kunt u natuurlijk altijd direct contact met ons opnemen.

Op deze pagina zijn de regels van Facebook van toepassing en onze huisregels.



Onze taak

Waakzaam & Dienstbaar

Adres: Overkampweg 109, 3318AP Dordrecht
Telefoonnummer: 0900-8844
ln.eitilop@thcerdrod
Stad: Dordrecht
Route: Overkampweg 109
Postcode: 3318AP



op zoek naar gerelateerd: politie dordrecht bellen, politie dordrecht dordrecht, politie dordrecht vissersdijk, politie dordrecht twitter, politie dordrecht meldingen, politie dordrecht binnenstad dordrecht, politie dordrecht overkampweg, politie dordrecht wijkagent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dienst Gezondheid & Jeugd Dienst Gezondheid & Jeugd 265 meter De Dienst Gezondheid & Jeugd bewaakt, beschermt en bevordert de publieke gezondheid. ...
Gemeente Dordrecht Gemeente Dordrecht 3 km Met 118.000 inwoners is Dordrecht de vijfde stad van Zuid-Holland. Het is een stad va...
Recensies
Momenteel wordt er rond het bureau flink verbouwd. Maar van binnen zijn natuurlijk gewoon de mensen aan het werk, en ook agent is gewoon een baan die net als ieder ander zijn werk moet doen. En daar voor een goed salaris krijgt. Ik ben blij dat ze er zijn. Ook al komt het me niet altijd goed uit. Bekeuring of zo haha grrrr :- .
Mooie auto's, een iet wat hard bankje achterin de bolide maar niks te klagen. Bij aankomst wordt er netjes gevraagd of je een bakje thee of coffee wilt. de Coffee is niet aan te raden, de thee daarentegen is goed te doen. Ze vinden je veiligheid heel erg belangrijk, dat blijkt maar weer aangezien ze er zeer zeker van zijn dat je geen scherpe objecten bij je hebt voordat je naar je kamer wordt gebracht. Schoentjes mogen ook uit voordat je de hal betreed, gewoon netjes lijkt mij. Matrasje kan beter, sfeer van de kamer kan ook wel een make over van roy donders gebruiken. verder niks te klagen, top mannen!
Een leuke plek om eens te ervaren. Aardig personeel en vooral goede inbraakbeveiliging bij de kamers. Echter kunnen de gasten wat rumoerig zijn wat zorgt voor enig slaapgebrek. Stevige matrassen en anti-allergene kussens. Fijn dat ze ook daar overnagedacht hebben. Het eten kan wel wat beter. Gezien de droge boterhammen die ook nog eens over datum zijn. En iets te weinig beleg. Ook de thee smaakt nergens naar. Wel goede begeleiding en een duidelijke uitleg over je verblijf. Wel jammer dat het altijd maar de vraag is hier wanneer je weer naar huis gaat. Al met al zeker drie sterren waard.
Elke nacht kan ik lange tijd niet slapen van de pijn. En elke ochtend word ik wakker met pijn... Ik sluit mijn ogen en zie het gezicht van die politieagent, hoor zijn stem. Bijna elke nacht heb ik dezelfde droom. december 2016. Ik zit in een cel op het politiebureau in Dordrecht. Vreselijk koud. De rug doet ondraaglijk pijn. Ik ga naar de speakerphone selector en druk op de knop van de intercom. - Maak het warmer, het is hier erg koud. - Dit is geen hotel, je moet temperen. Aan de andere kant klinkt gelach. Ik zal deze lach nooit vergeten... 's Morgens, zonder in slaap te vallen, vraag ik mijn dokter te bellen. De pijn wordt ondraaglijk. - De dokter is vertrokken. Een uur verstrijkt, het tweede, het derde. - De dokter is vertrokken. Acht uur lang ben ik bijna bewusteloos geweest terwijl ik op een dokter wachtte. Ik druk op de knop van de intercom. - De dokter staat in de file. - En weer lachen ... Al vijf jaar probeer ik deze ziekte te overwinnen. Ik onderging onderzoeken in de beste klinieken, gevolgd door de beroemdste artsen. Niemand kan iets doen. - Beknelling van de spinale zenuw als gevolg van psychologische stress. De diagnose klinkt als een zin. Al die jaren heb ik met pijn geleefd. Soms neemt het een beetje af, soms wordt het acuut. Maar het gaat nooit weg. Ik woon bij haar. Herinner je je me nog, oude officier van justitie? Waarschijnlijk nog niet. En ik herinner me je heel goed. En die grijsharige politieagent met snor die zei dat ik moest temperen, herinner ik me ook. Als je kinderen ziek zijn, als je in doodsangst sterft, vraag ik één ding: denk aan mij. Nederlandse beestjes! Ik vervloek je!
Ene agent was wel chill, andere minder. Beetje jammer dat ze ons in de regen hebben laten wachten. Gozer stond ook 30min met m’n id.
Top gasten! 's nachts om 4 uur gebeld omdat wat kerels mijn fiets aan het jatten waren. Binnen enkele minuten was de politie ter plaatse. Helaas had ik een heel zwak signalement. Ik voel me in ieder geval bijzonder veilig na dit incident.
Roomservice is om te janken. Het personeel is wat nors en savonds kun je niet meer uit je kamer. Ontbijt is wat aan de matige kant, maar de hele ervaring kan de pret niet drukken.
Heb niet veel vertrouwen meer in de politie ván Dordrecht. Ben door veel agenten geschoffeerd. Uitspraken kom ter zaken en het is de maatschappij joh. Pftt wat een fatsoen. Maar mensen zoals Anja Knoop, Evelien, Dennis, Rhandy Edwin gaven je het gevoel van veiligheid en ze namen mij heel serieus .Dank jullie lieve mensen die ik bij naam hébben genoemd Ben er nog lang niet maar ik ga door. LIEVE GROET VAN JACQUELINE BUDDING.
Zijn heel subtiel met de handboeien en genoeg ruimte achterin de auto! 5/5 Wil zeker nog een keer gearresteerd worden daar politie Dordrecht!! Vriendelijke groet, Yorin.
Ietwat uit de mode zijnde papieren broeken, beetje weinig tandpasta en douchegel, maar het moet ook geen vijfsterrenhotel zijn. Vier sigaretten per dag is ook magertjes.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Politie Dordrecht met het openbaar vervoer


Dordrecht, Gezondheidspark (Perron A) 110 meter
2
7
Dordrecht, Gezondheidspark 130 meter
166
176
Dordrecht, Gezondheidspark (Perron B) 130 meter
2
7
Dordrecht, Gezondheidspark (Perron C) 130 meter
416
93
Dordrecht, Gezondheidspark 130 meter
166

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid