facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Politie Boxmeer

Politie Boxmeer

Info

Volg hier het laatste politienieuws. Let op: deze pagina wordt niet 24 uur per dag bekeken. Bel 112 als elke seconde telt. Geen spoed, wel politie? Bel 0900-8844.

Geschiedenis

Positieve en kritische reacties zijn welkom. Berichten die scheldwoorden, bedreigingen of beledigingen bevatten worden verwijderd.

Onze taak

‘Onveranderd is de politie ‘waakzaam en dienstbaar’ aan de waarden van de rechtsstaat’. Deze missie vervult de politie door afhankelijk van de situatie gevraagd en ongevraagd te beschermen, te begrenzen of te bekrachtigen.

Label

Dit is een officiële Facebook-pagina van de Nederlandse politie. U vindt hier informatie van de Politie in de gemeenten Boxmeer en Sint Anthonis.
U kunt geen meldingen doorgeven via Facebook. U belt hiervoor met de politie via 0900-8844. Als elke seconde telt, belt u met 112. Op deze pagina zijn de regels van Facebook van toepassing en onze huisregels.

Producten

De politie stelt een gratis app beschikbaar met relevante informatie van en over de politie. Via de app kunt u makkelijk en snel contact leggen met de politie en kunt u onder meer pushberichten ontvangen over landelijke incidenten. Met deze app zet de politie een nieuwe stap in het verbeteren van haar dienstverlening.

U vindt de gratis app in de app stores (Apple iOS, Google Android) onder de naam ‘Politie’.

Adres: Spinding 1, 5431 SN Cuijk
Telefoonnummer: 09008844
Stad: Cuijk
Route: Spinding 1
Postcode: 5431 SN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: politie boxmeer facebook, laatste nieuws boxmeer, politie boxmeer bellen, traumaheli boxmeer, politie boxmeer telefoonnummer, brandweer boxmeer, 112 kliknieuws boxmeer, politie boxmeer twitter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Politie Cuijk Politie Cuijk 8 meter de agenten zijn straight up gangsta boiiiiiiiiiiiiiiiniet srs nemen aub
Recensies
Als de man afgelopen nacht inderdaad met een mes op de agenten is komen aflopen, steun ik de agent die de man op deze wijze tot staan heeft gebracht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid