facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Politie Amersfoort

Politie Amersfoort

Info

Volg hier het laatste politienieuws. Let op: deze pagina wordt niet 24/7 bekeken. Bel 112 als elke seconde telt. Politie nodig, geen spoed: bel 0900-8844.

Geschiedenis

Disclaimer

Deze pagina is openbaar en toegankelijk voor iedereen. De voertaal van deze pagina is Nederlands. Iedereen kan en mag reageren op de berichten die het beheerdersteam plaatst. Voor het gebruik van de pagina hanteert de politie de volgende huisregels.

Respect
De politie wil dat iedereen zich welkom voelt op deze pagina. Het plaatsen van onzinnige, uitdagende berichten met als enig kennelijk doel andere mensen uit de tent te lokken, wordt niet op prijs gesteld. Reacties mogen niet beledigen, bedreigen, discrimineren of nodeloos kwetsen. Reacties met een commercieel doel zijn niet welkom op deze pagina. De politie is een onafhankelijke organisatie die geen commerciële belangen dient. Zie het kopje ‘consequenties’, waarin beschreven staat wat de consequenties zijn als de huisregels niet gevolgd worden.

Klachten
Elke vorm van smaad, laster, bedreiging of belediging wordt onmiddellijk verwijderd en wordt waar mogelijk strafrechtelijk aangepakt. Onder smaad en laster verstaan we een onterechte beschuldiging of onjuiste dan wel onvolledige weergave van feiten richting de politie of een politieambtenaar. Hebt u een klacht over (het optreden van) de politie, dan kunt u deze klacht indienen via het klachtformulier http://www.politie.nl/melden/klachtformulier.html

Meldingen
Hebt u iets gelezen of gezien waarvan u denkt dat dit in strijd is met de voorwaarden van Facebook, dan kunt u dit melden bij Facebook via https://www.facebook.com/help/reportlinks

Consequenties
Wanneer de huisregels niet gevolgd worden, dan kunnen de beheerders uw bericht verwijderen. In ernstige gevallen kan het beheerdersteam de toegang tot deze pagina blokkeren of uw handelen rapporteren aan Facebook.

Privacy
Persoonsgegevens die via deze pagina worden verzameld, gebruikt de politie alleen voor het doel waarvoor u ze hebt achtergelaten. Daarmee voldoet de politie aan de privacywetgeving. Gegevens kunnen echter wel worden gebruikt voor opsporingsdoeleinden, als via de site strafbare feiten worden gepleegd of strafbare uitlatingen worden gedaan (en verdere uitzonderingen zoals genoemd in artikel 43 Wet bescherming persoonsgegevens).

Onze taak

De politie is ‘waakzaam en dienstbaar’ aan de waarden van de rechtsstaat’. Deze missie vervult de politie door afhankelijk van de situatie gevraagd en ongevraagd te beschermen, te begrenzen of te bekrachtigen.

Producten

Internet: https://politie.nl

Twitter:
https://twitter.com/politie033
https://twitter.com/polafoortcentr
https://twitter.com/polafoortnoord
https://twitter.com/polafoortoost
https://twitter.com/polafoortzuid

Instagram:
https://instagram.com/politie_amersfoort_noord
https://instagram.com/politie_amersfoort_oost
https://instagram.com/politie_amersfoort_zuid
https://instagram.com/pol_randenbroeksc

Adres: Van Asch van Wijckstraat 45, 3811 LP Amersfoort
Telefoonnummer: 0900-8844
Stad: Amersfoort
Route: Van Asch van Wijckstraat 45
Postcode: 3811 LP



op zoek naar gerelateerd: politie amersfoort meldingen, politie amersfoort noord, politie amersfoort twitter, politie amersfoort schothorst, politie amersfoort wijkagent, politie amersfoort vandaag, politie amersfoort vathorst, politie amersfoort facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed 303 meter Mooi gebouw, veel glas wat het buitengewoon mooier maakt door de weerspiegeling, je z...
Recensies
Ik heb ze vorige week gebeld voor het inleveren van een replica. Ze hebben een terugbel verzoek ingezet om een afspraak te maken, staan ze de volgende ochtend aan de deur terwijl ik niet thuis ben, en zijden dat ze in de middag nog is zouden langskomen, alleen zijn ze tot vandaag niet meer langs geweest of teruggebeld. We zijn ondertussen een week verder. Dus ik ben net langs geweest alleen de mevrouw achter de balie was niet behulpzaam en zij alleen maar jammer maar ik kan niet in hun agenda kijken. Je staat achter de bali misschien had je een van je collega's kunnen vragen even te helpen en anders een afspraak kunnen maken om langs te komen. Maar het antwoord wat ik kreeg. Ze komen een keer langs alleen geen idee wanneer. Dankje wel politie Amersfoort zeer behulpzaam weer is.
Echt een stel helden! Er vindt een mischandeling plaats op de Hof waarbij 1 persoon duidelijk letsel heeft en waarbij er 2 daders weg kunnen lopen na de check van hun id-kaart. Kanslozer wordt het niet..
Mijn gestolen brommer werd na 3 weken gevonden. Ik werd direct gebeld en de volgende dag vriendelijk en vlot behandeld bij het ophalen. Mijn dank is zeer groot.
goeie iba3esh kantoortje als ik OVtje zet boeit ze niet maar clennies die in de stad fietsen krijgen izjen boete. goede hossel dankzei hun.
Goede en slechte ervaringen, toch zou ik het op prijs stellen als je daar toch heen moet en ze je lang laten wachten ze je parkeren valideren.
Goeie en slechte ervaringen maar wel goed dat ze er zijn Zonder hun zou het slechter zijn in de wereld.
De politie Amersfoort draait de rollen om. Ze hebben mij verdacht gemaakt, terwijl ik slachtoffer ben.
Je bent toch bij dat ze er zijn. Vriendelijk geholpen
IK BEN NOG STEEDS NIET GEPAKT!
Mooi centraal punt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid