facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Politie Almere Buiten Hout

Politie Almere Buiten Hout

Info

Volg politie Almere Buiten met onze dagelijkse werkzaamheden Let op: deze pagina wordt niet 24/7 bekeken.

Geschiedenis

Dit is een officiële Facebook pagina van de Politie Almere Buiten.

Volg hier ons politiewerk bij u in de wijk.

Positieve en kritische reacties zijn welkom. Berichten die scheldwoorden, bedreigingen of beledigingen bevatten worden verwijderd.

U kunt geen meldingen doorgeven via Facebook. U belt hiervoor met de politie via 0900-8844. Als elke seconde telt, belt u met 112.

Producten

Internet: www.Politie.nl
Instagram: https://instagram.com/politiealmerebuiten

Adres: Giraffeweg 7-9,, 1338 EH Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 09008844
Stad: Almere-Buiten
Route: Giraffeweg 7-9,
Postcode: 1338 EH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: politie almere buiten meldingen, politie almere haven, politie almere buiten telefoonnummer, politie almere buiten twitter, politie almere buiten facebook, politie almere nieuws, politie almere buiten wijkagent, politie almere telefoonnummer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderzwerfboek Almere Kinderzwerfboek Almere 151 meter In onze minibieb staan ook kinderzwerfboeken. Wij zijn ambassadeur van het Kinderzwer...
MBO College Almere MBO College Almere 935 meter In 3 jaar tijd heb ik heel veel studenten zien afhaken,veel mensen die niet meer kome...
Stadsdeel Almere Buiten Stadsdeel Almere Buiten 1 km Op deze pagina deelt het Gebiedsteam van Almere Buiten, informatie over activiteiten...
Recensies
Heb ongeveer een jaar geleden na een gezellig avondje stappen en een kleine opstoot hier 1 nacht mogen verblijven. Vervoer van plaats delict naar verblijf was comfortabel. Over het ontbijt wat inbegrepen was mag ik ook niet klagen. In de ochtend werd ik gewekt met een heerlijk broodje kaas en koffie met koffiemelk poeder. Mensen doen hun werk juist en waren klantvriendelijk.
De invalide parkeerplaats is erg smal het in en uitstappen maakt het moeilijk als er ook andere auto's staan, en de ingang is niet makkelijk binnen komen in een rolstoel
Gepakt voor graffiti hoe k*t is dat voor de rest aardig personeel wel wat gelachen eten had wel ietjes beter mogen zijn, dank jullie wel voor deze mooie ervaring!
Toen de telefoon van mijn dochter gestolen was viel me de betrokkenheid en vriendelijkheid van de medewerkers op. Men nam de moeite om de telefoon te traceren en vervolgens met twee agenten naar de laatst bekende locatie te gaan. Helaas is de telefoon niet meer teruggevonden maar wat fijn om te merken dat er zo meegeleefd wordt. Zeker voor mijn 11-jarige een indrukwekkende en zeer positieve eerste ervaring met de politie!
Handboeien erg comfy. Genoeg ruimte op de achterbank, bed was oke maar niet helemaal zacht genoeg. Ontbijt viel tegen. Heel tevrede.
Ontvangst is in een ruime en open ruimte. Koffie machine waar gratis koffie verkregen kan worden. Ook zijn er gratis toiletten voor mannen en vrouw.
Vandaag reed er op Juan Grisstraat een agent in dienstkleding op 10cm van onze bumper.... omdat mevrouw haast had. Bij het gezondheidscentrum Castrovalva heb ik de dame aangesproken op haar gedrag, de enige opmerking die ik terug kreeg op mijn vraag "heeft een agent niet een voorbeeld functie" ....was "wat dan nog"....... Jammer dat je vervolgens geen gehoor vind bij het buro!
Prima verblijf.. kinderbed aanwezig, en vriendelijk personeel.. ze laten je niet zomaar gaan! Op Groupon leuk aanbiedingen te vinden voor dit pracht resort.
Gratis taxi naar het verblijf. De bedden mogen wel een update gebruiken en helaas geen ontbijt in de ochtend
Makkelijk bereikbaar zowel met OV dichtbij Almere CS en eigen vervoer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid