facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Polished detailing

Polished detailing

Info

Polished cardetailing draagt zorg voor een oogverblindende uitstraling van uw auto. Dit is onze passie. Dit is wat wij doen!

Geschiedenis

Polished biedt u exclusieve autoverzorging op hoog niveau met passie en ervaring. Of het nu gaat om uw dagelijkse auto, uw collectors item of uw oldtimer, wij herstellen uw trots naar onze maatstaven.

In onze detail-studio staat de aandacht voor uw voertuig centraal. Service, kwaliteit en persoonlijk contact staan daarbij hoog in het vaandel. Aan de hand van uw wensen stellen we een passende behandeling samen.

Bent u zelf enthousiast geworden? In onze PolishedShop vindt u de beste producten, mét zorgvuldige uitleg en demonstraties dat u uw auto voortaan perfect kunt onderhouden. Ook via onze website www.polishedcardetailing.nl

Adres: Expeditieweg 10-02, 6657 KL Boven-Leeuwen
Telefoonnummer: 0650625107
Stad: Boven-Leeuwen
Route: Expeditieweg 10-02
Postcode: 6657 KL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DP-Engineering DP-Engineering 91 meter De beste tuner in Nederland. Pieter denkt goed mee en weet wat hij doet. Mijn auto BM...
Recensies
Goede Car cleaner. Weet waarover hij het heeft; deskundige kennis over car polish detailing
Al eens eerder een auto van me laten polijsten, maar ook een stereo inbouwen is blijkbaar ook geen probleem! Goed werk geleverd.
zeer deskundig advies, top service
Hart voor de zaak. Alles voor top kwaliteit en helder kostenplaatje vooraf. Wensen van mij als klant zijn perfect gehonoreerd. Plus nog een mooi stukje gratis advies gekregen. Kan het iedereen aanraden. Gewoon top.
Super! Al diverse werkzaamheden uit laten voeren bij Polished. Van koplampen polijsten tot een volledige detail met gebruik van uitstekende producten. Zelfs auto's die door de krasstraat zijn geweest of met een borstel zijn gewassen krijgt Arnaud weer in perfecte staat! Bedankt en tot de volgende keer!
In één woord, wauw! Wat een kwaliteit wordt er geleverd, ik heb nog nooit iemand gezien die zó secuur een wagen onder handen neemt. Elke auto wordt weer als nieuw. Perfect!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid