facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PoliDirect Ravenstein-pagina

PoliDirect Ravenstein-pagina

Info

Gynaecologie, urologie, endoscopie, dermatologie en longgeneeskunde



"Bij PoliDirect staat de patiënt centraal.Wij zetten ons in voor de beste zorg, zónder lange wachttijden. We zijn daarom ook voortdurend op zoek naar mogelijkheden om onze zorg voor u te verbeteren.Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden dezelfde professionele zorg als het ziekenhuis en door ons kleinschalige karakter is er veel aandacht voor u.Voor verzekerde zorg kunt u bij bij ons terecht met een verwijzing van uw arts. Bel ons op 088-8884555. In geval van spoed kiest u optie 1 in het keuzemenu."
Adres: Stationssingel 120A, 5371BB Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 088-8884555
Stad: Ravenstein
Route: Stationssingel 120A
Postcode: 5371BB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Wat is PoliDirect, Poli direct Eindhoven, PoliDirect mdl artsen, PoliDirect vacatures, Poli direct Amsterdam West, PoliDirect Amsterdam Noord, PoliDirect Breda, Poli direct Nieuwegein
Recensies
Ik voelde mij meteen thuis, nemen de tijd voor je en anticiperen meteen op je behoefte. Superblij met de keuze om erheen te gaan.
Kundig en aardig team. Letten goed op je. Het was geen pretje maar voelde me wel in prima handen vr gr mvr van loon
Wat een fijne verpleegkundigen. Geven je echt een prettig en veilig gevoel. Als het een restaurant was zou ik er elke week komen ; .
Heb een coloscopie gehad bij polidirect,wat een top arts met haar top assistenten,een dikke 10. En niet te vergeten de uistlaap verpleegkundige Jose,een vrouw naar mijn hart.
Super fijn geholpen, erg veel aandacht voor de patient!
Zeer goed georganiseerd. Vriendelijk vakkundig personeel en de communicatie laagdrempelig, dus goed begrijpelijk. Veel service en een relaxe sfeer. Mijn advies: Het valt reuze mee, dus mijn advies is geen 'roesje' als dit niet noodzakelijk is. Veel sneller klaar persoonlijk al binnen één uur en geen beperkingen tot verkeersdeelname dan.
Vanochtend maagonderzoek gehad zonder sedatie. De keelspray is een aanrader. Het onderzoek is echt goed te doen dankzij de toppers van deze kliniek. Ze zijn vriendelijk, toegankelijk, nemen de tijd voor je, stellen gerust en geven vertrouwen. Een dikke 10, dank jullie wel! verpleegkundigen kwamen vanuit andere vestigingen begreep ik. Jullie zijn goud waard!
Vandaag een onderzoek gehad. Ik vond het best spannend en zag er ook tegen op. Maar wat een fijne mensen! Super vriendelijk, ze stelde mij gelijk op mijn gemak. Fijn geholpen! Een aanrader voor iedereen!
De verpleegkundigen waren zeer aardig en zorgzaam. De arts echter heeft me een verschrikkelijke ervaring bezorgd. Daarnaast heeft hij me alvorens de behandeling alles behalve gerustgesteld. Resultaat: ik blijf hier nog wel even nachtmerries van houden en de angst maakt me nog steeds verdrietig.
Ik ben super geholpen en gerust gesteld. Om dat ik voor het eerst mee gemaakt heb . Ze waren daar echt erg lief en behulpzaam . Bedankt voor alles jullie .waren super
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor PoliDirect Ravenstein-pagina.

Ravenstein medisch en gezondheid

openingstijden, locatie, vervoer. Stationssingel 120A kaart stadsplattegrond, satellietweergave. PoliDirect Ravenstein-pagina adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met PoliDirect Ravenstein-pagina. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over PoliDirect Ravenstein-pagina delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Waxsalon Ravenstein Waxsalon Ravenstein 593 meter Nieuw in Ravenstein: Waxsalon Ravenstein.
Oefentherapie Cesar - Gezonder Bewegen Oefentherapie Cesar - Gezonder Bewegen 1 km Bekijk onze Facebook pagina om de laatste nieuwtjes van de praktijk te zien. Vestigin...
Mascha Gewichtsconsulente Mascha Gewichtsconsulente 1 km Goede behandeling
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid