facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poldervuurwerk LoRas

Info

LoRas Vuurwerk is gevestigd in het centrum van Emmeloord aan de Bouwerskamp 10.
We hebben veel siervuurwerk, knalvuurwerk en zeker ook kindervuurwerk.

Adres: Bouwerskamp 10, 8301 AG Emmeloord
Telefoonnummer: 0527 610977
Stad: Emmeloord
Route: Bouwerskamp 10
Postcode: 8301 AG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pathuis vuurwerk winkel Pathuis vuurwerk winkel 2 km Mooi dat ze zo laat nog open waren
Recensies
Fietsenstalling van hout besteld, mooi product maar verkeerd op maat gezaagd vanuit de fabriek in Oost-Europa. Loras gebeld en die pakken het met een waanzinnig goede service op. Ondanks dat ik 140 km van Emmeloord vandaan woon gaan ze niet voor noem het 'handje klap' door korting te geven. Nee, het ding wordt netjes opgehaald en ik krijg mijn geld terug. Ze willen kwaliteit leveren. Ondanks de teleurstelling toch een tevreden klant! Daar wordt ik toch blij van.
Materiaal van slechte kwaliteit groene vlekken, gebarsten, krom getrokken, duidelijk goedkoop hout, een ramp om in elkaar te zetten en klantenservice kan daar niet bij helpen, denkt niet mee en is zelfs onaardig. Ik verwacht van een bedrijf dat over zichzelf zegt dat ze vakmanschap en service bieden, dat ze dan ook een cursus klantenservice hebben gevolgd en niet alleen verkooppraatjes. Wij moeten nu op zoek naar materiaal en technieken om het af te maken omdat de uitleg minimaal is en er duidelijk stappen en onderdelen missen. Er is niet duidelijk aangegeven op de website dat hun producten echt zijn voor de handige klussers en mensen met veel ervaring en in goede fysieke gezondheid, het zijn géén makkelijke bouwpakketten.
De service van LoRas was prima. Ze denken heel erg goed met je mee. Over het uiteindelijke resultaat en hoe ons tuinhuis er uit ziet, zijn we zeer tevreden. Het in elkaar zetten was echter een ramp. De onderste latten waren krom, de planken van het dak moesten stuk voor stuk op maat worden gezaagd en het materiaal voor de dakbedekking was te krap. Ik verwacht een bouwpakket en niet dat jezelf zoveel op maat moet maken.
Uitstekende service! Helaas mijn bestelling moeten annuleren door omstandigheden, maar ook hierbij zeer meedenkend en snel met reageren op de mail.
Onlangs langs geweest voor advies en uiteindelijk mijn tuin opgeknapt met de materialen van LoRas. Uitstekend advies en prima materialen. Echt een aanrader
Tuinhout en toebehoren materialen veel variaties!!!
Veel keuze scherpe prijs
Komt afspraken na en goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid