facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Polderrood

Polderrood

Info

Ierse Terriërs uit de polder

Geschiedenis

Op 8 augustus 2014 is ons eerste nestje puppy's geboren en op 15 juli 2016 ons tweedje nestje. Pa, Excalibur komt uit Duitsland (Kennel Irisch Dublinners Gronau) en ma is onze Ierse Terriër Flynn.

Onze Ierse Terrier puppy's hebben een geweldige stamboom, vele kampioenen aan beide kanten! Wat belangrijker is, de ouders zijn supergezond en ontzettend lief. De puppy's groeien bij ons in de huiskamer op en als ze groot genoeg zijn gaan ze ook naar buiten. Ook sociaal gezien dus prima in orde. Wij zijn aangesloten bij Nederlandse Ierse Terrier Club (NITC) en wij houden ons aan de richtlijnen van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied en het fokreglement van de NITC. U heeft aan uw Ier een geweldige (kinder)vriend!

Via deze pagina willen wij u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom de zwangerschap van Flynn en de puppy's die zijn geboren.

Voor meer informatie bezoek tevens onze website www.polderrood.nl of bel/mail.

Adres: Spieringweg 508, 2141 EB Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Telefoonnummer: 023-8200910
Stad: Vijfhuizen
Route: Spieringweg 508
Postcode: 2141 EB


Recensies
Mooie en gezonde honden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid