facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Polderhuisbb

Polderhuisbb

Info

SLAPEN IN EEN BIJZONDER MONUMENT OP EEN PRACHTIGE LOCATIE.

Het Polderhuis in Bergschenhoek wordt de komende maanden verbouwd tot een Bed and Breakfast met 6 kamers, een lunchroom en een vergaderlocatie.

Adres:
Stad: Bergschenhoek



op zoek naar gerelateerd: Het Polderhuis, Het Polderhuis Moerbeke, Oosteindseweg 155 Bergschenhoek, Bed and Breakfast Lansingerland, Polderhuis Bergschenhoek meubels, Bed en Breakfast Bergschenhoek, Overnachten Bergschenhoek, Polderhuis lunch
Recensies
Erg mooie B&B. Boekingsproces verliep goed. Hartelijke ontvangst. Mooie kamer met prachtige badkamer. Prima bedden en een uitstekend ontbijt. Nu in de Corona tijd ook de mogelijkheid om op de kamer te dineren. Erg aan te bevelen. Super!
Mooie woonplaats met lieve mensen..
Prima locatie, mooie kamers, gastvrije ontvangst, prima ontbijt en flexibel als het gaat om specifieke wensen. Kortom: een aanrader.
Een nostalgisch stukje natuur
Top locatie. Vanwege zakenreis drie nachten verbleven. Mooie, schone kamer. Lekker rustig. Heerlijk ontbijtje en meer dan vriendelijke ontvangst! Een aanrader!
Prachtig gebouw, mooi uitzicht op een park met water, en een mooie kamer met ruime badkamer. Met de in acht genomen covid-19 maatregelen hebben we toch een heerlijk diner en ontbijt gekregen op de kamer, met excellente en attente service van de gastvrouw. Een aanrader!
Erg warm en gastvrij ontvangen. Het ontbrak aan niets. Ondanks de Corona-maatregelen hebben we heerlijk op onze kamer ontbeten en gedineerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid