facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pol Schoonmaak & Glazenwasserij

Pol Schoonmaak & Glazenwasserij

Info

Schoonmaak, Glazenwasserij, Gevelreiniging, Houtwerkreiniging, Kunststofreiniging enz.



"Van de Pol Dienstverlening - Overal helder in!Wie zijn wij?Van de Pol Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf uit Terschuur, waar het leveren van kwaliteit en het maken van heldere afspraken met de klant centraal staan. Al ruim 15 jaar zijn wij actief in de regio midden-Nederland. Met een team van 180 gemotiveerde werknemers leveren wij een optimaal resultaat af om de klant tevreden te stellen. Dit team bestaat uit schoonmakers die voor de dagelijkse reiniging van uw locatie zorgen en een team met medewerkers die zich richt op specialistische reiniging.Wij verzorgen onder andere voor u: glas- en gevelreiniging, vloeronderhoud, bouwopleveringen en andere specialistische werkzaamheden. Van de Pol biedt haar medewerkers via diverse opleid"
Adres: Winsumerstraatweg 5, 9951TK Winsum (gemeente)
Telefoonnummer: 06-22607932
Stad: Winsum
Route: Winsumerstraatweg 5
Postcode: 9951TK


Recensies
Van de Pol is een bedrijf dat op vele fronten inzetbaar is. Receptie diensten, schoonmaak, maar ook onderhoud of verbouwingen. Belangrijker is dat het een betrouwbare partij is. Gedurende de tijd waarin ik facilitymanager was, deed ik graag zaken met ze.
Ze weten daar wat bedienen is, en ook het klaar maken van buffet is top.
Hard werkende eerlijke mensen.een zeer goed schoon maakbedrijf!
vriendelijke mensen
Leuk team, leuke sfeer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid