facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor POL Rotterdam

POL Rotterdam

Info

POL Rotterdam, een nieuw bruisend restaurant en café.

Geschiedenis

Café Pol is al ruim 27 jaar een begrip in Rotterdam. Als grondlegger van het ''uitgaansgebied Meent'' heeft Pol zich meerdere keren als favoriet bewezen. Eerlijke, huisgemaakte producten zijn de basis van onze keuken. Hier kom je niet alleen overdag een bakkie doen maar ook 's avonds van je goed getapte bier genieten.



"Pol is al meer dan 25 jaar een icoon in Rotterdam. Met reden, want voor gezelligheid met vrienden kun je altijd al bij ons terecht. Maar Pol is, net als jij, volwassen geworden. Met dezelfde gezelligheid plus heel veel meer. Lekkere biertjes en mooie wijnen, heerlijke huisgemaakte gerechten of leuke borrelbites. In een mooie nieuwe zaak. Gewoon op ons vertrouwde plekje, de Meent in Rotterdam."
Adres: Meent 46, 3011 JM Rotterdam
Telefoonnummer: 010-4112335
Stad: Rotterdam
Route: Meent 46
Postcode: 3011 JM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 00:00
Vrijdag: 09:00 - 00:00
Zaterdag: 09:00 - 00:00
Zondag: 09:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: van zanten rotterdam, sportcafe rotterdam, thoms rotterdam, feestcafe rotterdam, bokaal rotterdam, huismeester rotterdam, kroegjes rotterdam, leuke bars rotterdam
Recensies
Gezellige Bar restaurant. Vriendelijk personeel mooie decoratie binnen en heerlijke cappuccino. Lekker op zaterdag de markt pakken en bij POL wat drinken of eten. Tot de volgende keer
Een gezellig café waar wij vaak als we op een zaterdag in Rotterdam zijn graag even een terrasje pikken of binnen koffie gaan drinken. Wij hebben er nog not gegeven, maar de borden die langs kwamen zagen er goed uit. Dor de week zal het er wel rustiger zijn, maar dan zijn wij er nooit. Het personeel is erg vriendelijk en dat is ook erg prettig.
Een mooie chique zaak waar je warm word onthaald. Zomers heerlijk terras, s'winters comfortabel binnen. Kom er graag !
De bitterballen welgeteld 6 stuks voor € 7,90 waren van binnen nog gevroren en toen ik dit aangaf werd het afgedaan met een geïrriteerd excuus van de serveerster. Schandalig.
Heerlijk terras. De Margarita's zijn top. We waren verbaasd over hoe lekker en leuk opgediend de shared food items waren. Echt een aanrader.
Leuke zaak om even lekker wat te drinken.of zoals wij biertje na het markten en bitterballen. En dan zie je ook nog op het terras een bekende Nederlander. Richard Groenendijk.Rotterdam the place for..............Service: 4/5
Niet goedkoop....maar wel beregezellig!! leuk personeel, altijd een babbeltje, en het eten is heerlijk!!!
Prima terras met heaters! Het is aangenaam en heerlijk vertoeven op een late avond zoals deze. Ze hebben QR-code als vervanging van de menukaart. Zeer toepasselijk in de coronatijd. We hebben vanavond alleen wat gedronken bij Pol dus hoe het met lunch en diner zit kunnen we niet beoordelen. De latte macchiato was in ieder geval heerlijk en warm! Zeer verrassend was de bitter lemon van het merk Russel & Co waar ik zo dol op ben. Deze wordt nog veel te weinig in andere horecazaken verkocht. Meent is wel een drukke straat met veel voorbijgangers, fietsers en snelle bolides. Daar moet je wel van houden. Verder was de bediening vriendelijk, attent en keurig.
Een Leuke Horecagelegenheid, middenin het Centrum van de Stad, met lekker eten en drinken op de kaart, met talloze winkels in de nabijheid, dus dat kan lekker shoppen worden als je dat ook van plan was te gaan doen, maar het shoppen is geen verplichting, maar dat kunt u het Beste Zelf in gaan vullen, ja toch, niet dan!
Je zit er leuk, vriendelijk personeel, maar de verhouding prijs/kwaliteit/hoeveelheid van het eten is niet helemaal in balans. Daarom geen 5 sterren.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor POL Rotterdam. Meent 46 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. POL Rotterdam adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met POL Rotterdam. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over POL Rotterdam delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid