facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poké House

Poké House

Info

Het eerste Hawaiiaanse restaurant van Arnhem.
Poké House, uw restaurant voor de lekkerste Poké Bowls en Sushirito's van Arnhem en omstreken!

Geschiedenis

Het eerste Hawaiiaanse restaurant van Arnhem.
Poké House, uw restaurant voor de lekkerste Poké Bowls en Sushirito's van Arnhem en omstreken!



"Poke Bowl & more"
Adres: Mariënburgstraat 8, 6811CS Arnhem
Telefoonnummer: 026-3791910
ln.esuohekop@ofni
Stad: Arnhem
Route: Mariënburgstraat 8
Postcode: 6811CS



op zoek naar gerelateerd: poké house arnhem, pokehouse arnhem, poke house arnhem openingstijden, poke house arnhem menu, poke house menu, poke house hoorn, poke bowl arnhem, house of poke amsterdam
Recensies
De poke bowls zijn fantastisch, de bezorgtijd ervan is altijd een ramp. Al meerdere malen gehad dat we ruim vooraf bestelden voor een bepaalde tijd, maar dat we dan pas ruim een half uur tot zelfs een uur na dit tijdstip de bestelling pas ontvingen. Die ene keer dat ik dacht extra vroeg te bestellen om dit te compenseren, kwam de bestelling opeens wel op tijd en dus veel te vroeg! Om gek van te worden, maar gelukkig smaken de poke bowls dan alsnog heerlijk, dus we nemen het maar voor lief.
Ik schrijf zelden een recensie maar hierbij een waarschuwing: Poke Bowl besteld, met fooi. Vervolgens bestelling veel te laat zonder bericht. Echter wel een bericht dat de zending onderweg zou zijn een half uur ervoor, terwijl de reistijd enkele minuten is. Hierop gebeld, reactie: 'vergeten mee te geven aan de bezorger, komt nu met een andere bezorger'. Verder geen excuses. Bezorger zou er met 2 minuten zijn, ook dat werd veel later. Weer gebeld. Weer geen excuses. Bij de uiteindelijke levering ook niet. Poke Bowl blijkt na uiteindelijke levering warm te zijn. Weer gebeld nog steeds vriendelijk, aangegeven dat dit dus niet eetbaar is; rauwe vis die warm is. En om een oplossing gevraagd. Reactie: 'we kunnen helaas niets voor je doen, nog een fijne avond'. Geen excuses, wel betaald en geen eetbaar eten dus, na al het wachten en bellen. Eten moeten weggooien zie foto, zonder restitutie dus. Een 'unieke' ervaring dit. En in elk geval de laatste.
De pokebowl was lekker, maar de bezorging duurde anderhalf uur terwijl de medewerker aangaf dat het 40 min zou duren. Ik belde een uur later en kreeg nog een onvriendelijk medewerker aan de lijn. Service gaat toch boven de kwaliteit van het eten, dus voor ons geen poke house meer.
Sta verbaasd van de gemengde reacties voor poke house. Ik vind dit by far de lekkerste pokebowls en heb een enkele keer gebeld of ze wat sneller kunnen bezorgen dan de aangegeven tijd ik zit in de buurt en zelfs dat hebben ze toen gedaan. Kan niet anders dan 5 sterren geven voor mijn ervaring.
Sushi was heerlijk, maar de bezorging een ramp.. bestelling kwam na 2 uur en 15 min.. bijna 1,5uur later dan dat ze aangegeven hadden. Voor ons een reden om hier niet meer te bestellen.
2 sterren omdat de bezorging wel goed was en eerder dan de aangegeven tijd. Al met al 40 min gewacht. Bezorgster was erg vriendelijk. Bestelling was compleet. Het eten daarin tegen was NIET lekker. De vorige reviews hebben er niet om gelogen. Ik had een poke bowl met gegrilde kip, avocado, komkommer, edame en mais. De kip was koud en de groentes zagen eruit alsof ze van een poosje geleden waren. In ieder geval niet vers! Erg jammer, heb het moeten weggooien want vond het gewoon echt niet smakelijk. 1ste en laatste keer dat ik hier heb besteld!
Heerlijk gegeten! Makkelijk mee te nemen maar daar eten kan ook prima. Volop keus! Al een duurde het wel een aantal keer voordat een stempelkaart werd aangeboden
Het smaakte wel vers, maar dat betekent niet dat het lekker is. Wel goede bezorging
2 poke bowls besteld voor 2 personen. Beide ziek van geworden. Eerst even gebeld met Poke House, voordat ik deze review achter laat. Ik werd op zich netjes te woord gestaan, maar ik moest het doen met 'het kan eigenlijk niet dat u ziek bent geworden van onze pokebowls want deze worden dagvers gemaakt, en een excuses'. Voor een bestelling van 40 euro, vind ik dit geen oplossingsgerichte instelling. Daarom 1 ster. Eten rook al twijfelachtig. Nu lees ik hier wat meer ervaringen over in de reviews. Voor ons helaas niet meer, vooral omdat er niet mee word gedacht in een oplossing.
Was lekker en vers. Alleen een half uurtje later dan beloofd zonder duidelijke update daar over. Ook leggen we toch een gratis blikje cola terwijl ik bij de opmerkingen had gezegd dat we dat nooit drinken. Zal dus wel druk geweest zijn.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Poké House.

Arnhem hawaïaans restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Mariënburgstraat 8 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Poké House adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Poké House. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Poké House delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid